Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ertelme tovabb turni, ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy kicsit magamrol:22 eves vagyok,edesanyam meghallt 11 eve,en vezetem a haztartast,vigyazok edesapamra aki mar nagyon idos, es egyengetem hugom eletet!Baratom 32 eves!

Baratommal 4 eve ismerjuk egymast,3,5 eve jarunk!Jol megertjuk egymast minden ok!Csakhogy van egy csomo buktatonk!Vannak 'feltetelek' a kapcsolatunkban,en nem mehetek bulizni nelkule, o meg nem szeret bulizni, szoval ez ki van huzva!Barataim szetszeledtek, elvesztettem oket!

Baratommal munkatarsak vagyunk,ott ismerkedtunk meg!Amikor megismertem tudtam hogy van baratnoje,akkor keszultek osszekoltozni!Megis o ramhajtott,minden nap elhivott valahova, en nemet mondtam!Mindenhol ott termett!Ugy dontottem hogy elmegyek vele kavezni hatha beken hagy!De nem igy tortent,kavezas utan megcsokolt!Egyre bonyolodott koztunk a dolog,en veget vetettem az akkori kapcsolatomnak,mert mar nem ment!feltettem a kerdest neki hogy megis mikor szandekozik otthagyni a baratnojet!A valasz 'nemsokara'!:(Kituztunk egy hataridot ami 1 ev volt, csak en mar nem birtam tovabb es 10 honapnal kiszaltam ebbol a kapcsolatbol,amikor ismet tema lett hogy 'mit akar csinalni',en biztatas keppen atoleltem,de o mint egy szikla ugy ult meg a kezemet se fogta meg!akkor dontottem:Vege!ot valasztotta!En osszejottem valakivel,bosszubol!nagyon nehez volt egyutt dolgozni igy!Egyik reggel cigiszunetben megpillantottam valamit az ujjan, jeggyurut!:(Osszeomlottam,nem szuntem meg szeretni!nem szoltam semmit!probaltam koncentralni a munkamra,es nem ra gondolni!par het utan megcsokolt es azt mondta hogy szeret!megint elkezdtett nyomulni ram!Mondta hogy csak igy tud megszabadulni a csajtol(14 eve vannak egyutt),mar probalt ongyilkos lenni!azt mondta 1 ev utan otthagyja ,nagy nehezen atveszeltem az eskuvojuket!Amire me meghivot is kaptam!Persze csak tavolrol figyeltem oket!egyre tobbet veszekedtunk, o meg az en exemet emlegette, mindig azt vagta a fejemhez!en meg gondolhatjatok mit?!azt mondta azert jegyezte el mert en osszejottem valakivel!Ezt a mai napig is az en hibamnak tartja! Ereztem hogy gyerek is lesz!eltelt 1 ev a hazassaguk ota,en mar nagyon vartam hogy mondja hogy ' beadta a valopert' vagy elkoltozott!De a megerzeseim soha nem csalnak(sajnos)egyszer csak egy nyari delutanon(amikor is el akartunk menni valahova kiruccani egy aranyos kis etterembe egy masik varosba)bekopi hogy 'TERHES'(a felesege)azt hittem azonperc leesek a szekrol!meg a kiruccanast is elrontotta,nem tudtam masra gondolni egesz uton!megint aval jott hogy igy mar biztos otthagyja a feleseget,mert nagyon akart egy gyereket es allitolag azt mondta neki hogy ha lesz gyerekuk ot mar azt sem erdekli ha elvalnak!en egyre jobban kiborultam,idegosszeroppanasom volt!amikor meg 2 het volt a szulesig,megkerdeztem tole hogy meddig var meg?mar megvan a gyerek,eszebe juttattam amit mondott!es a valasz: MOST hagyjam ott?egy hete megszult a felesege,fiu lett,mikor kerdeztem a nevet ki adta neki,mondta hogy o talalta ki egy filmbol!es meg o mondta az hogy nem erdeklik a gyerekek, mindig ezt hallottam tole,es akkor miert o adta neki a nevet ha nem erdekli?!Sajnos meg ez a helyzet is lehet cifrabb,a noverem is megtudta az egesz stroyt!Es akarhanyszor felhiv(azota naponta akar 7x is)mindig errol akar beszelni!Teljesen ki vagyok borulva,hibazok a munkamban,itthol sincs semmihez es senkihez turelmem!Mar mindegy mi van rajtam,nem festem magam, meg a szemoldokomet sem szedem!Ami meg rossz, hogy ezek utan amit tett zavarja ha en elmennek bulizni,de nalam nem azt jelenti a bulizas hogy berugok es osszefekszek mindenkivel!en imadok tancolni es enekelni,engem a zene eltet!Egy utolso ultimatumot adtam neki:ami a szulinapom datuma es addig meg van 1,5 honap!

2009. nov. 1. 15:36
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
ez nagyon dúrva. De már ne is haragudj de te vagy a hibás. Téged csak kihasznált jópár évig, és melletted megnősült és családja is lett, te pedig asszisztáltál mellé!!! És most sajnálod magad. Lehet hogy nem tetszik ez a válasz de ez az igazság. Ne várj rá, mert nem fogja otthagyni a családját, ha amíg független volt nem tette meg , most meg pláne nem fogja, de szerintem ezt te is tudod a lelked mélyén. Szóval szedd össze magad, menj el fodrászhoz , kozmetikushoz, fogj bele valami új hobbiba, esetleg sportolj és ne tarts fenn vele semmilyen kapcsolatot(csak annyit ami feltétlenül szükséges a munka miatt) Hidd el ha a sarkadra állsz többet nem fog játszani veled!!! vedd a kezedbe az életed irányítását!! És leszel te még boldog egy olyan férfi mellett aki igazán szeret.
2009. nov. 1. 15:58
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Te van ennek a pasinak egyáltalán valami jó, szerethető tulajdonsága? Mert amit itt leírtál, az egy nagy nulla ember. Te pedig egy érzékeny, érző lánynak tűnsz, nagyon naiv vagy. Bízz magadban, minden ujjadra találhatsz ennél jobbakat!
2009. nov. 1. 16:03
 13/28 anonim ***** válasza:

Csak addig csinald, amig jol ossze nem szedsz egy nemi betegseget, aztan azt hiszem elmegy a kettos eletet elo ffi-aktol a kedved.

Nyugodj meg, hogy a felesege mellett nem csak te vagy neki. Erre merget vehetsz!

2009. nov. 1. 16:04
 14/28 anonim ***** válasza:
83%
Figyelj! Ha ismernélek és jóban lennénk, már egy jó ideje nagyon komolyan összevertem volna azért amit veled tesz! Most komolyan nem veszed észre hogy számára csak egy szexpartner vagy? Biztos vagyok benne hogy egy komolyab férfi barátod sincs aki tudná is a sztorit, mert biztos vagyok benne hogy már megkereste volna! Fúúú basszus, komolyan még így is láthatatlanba ideges vagyok! Még láthatatlanba is korházban küldeném ha elmondanád a címét!
2009. nov. 1. 16:05
 15/28 anonim ***** válasza:
74%
hogy tudsz így élni?
2009. nov. 1. 16:09
 16/28 anonim ***** válasza:
40%
Te egyszerűen a világ legeslegbutább és naivabb, érzéketlenebb... embere vagy!!!
2009. nov. 1. 16:11
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem a barátod, hanem a szeretője vagy és nem tünt még fel hogy csak kihasznál? Tök jól érzi magát, hogy van egy állandó kapcsija a feleségével, meg pluszban van kit kefélnie. Tök jó, nem? Csak téged hiteget/ett mind a 3,5 év alatt. Soha, de SOHA nem fogja otthagyni a feleségét, miattad, mert Te csak a kefélni való guminője vagy!!!:( Én is 22 éves lány vagyok, amikor megismertem interneten a Párom (28 éves), volt barátnője, 1 hétig minden nap beszélgettünk msn-en, Tudtam hogy Ő kell nekem! majd találkoztunk vasárnap, egy csók volt. Hétfő-n szakitott barátnőjével akivel több mint 1 évig jártak. Mindennap találkoztunk, és csodálkoztam is h. a bnőjével hogyhogy nem találkozik, erre csütörtökön megkérdeztem hogy most hogy van ez az egész (Én max 1 hétig vártam volna Rá). Mondta, h. szakitott a bnőjével. Annyira boldog életemben nem voltam, mint akkor amikor meghallottam. 1 hónapra rá összeköltöztünk, Ő ötlete volt:) Azóta eltelt 10 hónap és ugyanúgy szerelmesen szeretjük egymást.:)

Ezt azért írtam le, hogy ha télleg akar téged a csávód, akkor már réges régen lépett volna. A bulizást meg azért nem engedi, mert tárgyának tekint, hogy Téged csak ő dugogadhat, más nem. Ez a nagyon szomorú tény.:( Tudom nagyon nehéz, de hagyd ott, mert idegileg kikészíted magad. Tuningold fel magad és írány ismerkedni bulizni, foglald elmagad és már csak egy nagyon rossz álomként fogsz erre emlékezni. Nagyon sok szerencsét kívánok Neked!

És ne haragudj a jelzőkért, csak így hátha eljut, hogy nem rosszat akarunk Neked, így ismeretlenül is:)

2009. nov. 1. 16:12
 18/28 anonim ***** válasza:
65%

És nyugodtan adj a véleményünkre, akárhogy is van megfogalmazva, mert ez a valóság! És csak neked lesz ettől jobb!!!

Lili

2009. nov. 1. 16:20
 19/28 anonim ***** válasza:
Hol vagy?
2009. nov. 1. 16:38
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Te normális vagy????? Ha 3,5 év alatt nem lépett, akkor szted most fog??? És még ő szab feltételeket, mikor ott a felesége??? Nem lehetsz ennyire hülye, már bocsánat. Hagyd ott a fenébe, mert ez így nem jó. Az én párom 7éve volt együtt az élettársával, amikor terhes lett a nő. Akkor ismerkedtünk meg. Első látásra szerelem lett, de sokáig harcoltunk ellene. Aztán összejöttünk. Én is vártam rá, mert nem akarta otthagyni a nőt terhesen,, aztán pici gyerekkel, de nem 3,5 évet vártam rá... Azóta már a felesége vagyok! Nálatok ez sosem fog megtörténni. Hagyd ott a fenébe!
2009. nov. 1. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!