Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz barátnőm vagy csak rosszul választok?
vannak rendes, egyáltalán nem ribnc lányok, akik nem is lesznek azok
nyugi, találsz majd ilyet
jót nevettem 1.
nincsenek. xDD
vagy ahogy mondta a kérdező van barátjuk
Nem csak te vagy így vele, én is VOLTAM, csak aztán rájöttem, hogy én nem nő vagyok és azzal kell beérnem ami van.
És azt vettem észre, hogy sok r!banc közt is van olyan amelyik aranyos, és hogy az aranyos lányok a legnagyobb knrvák akik a Földön vannak.
Meg azt se szabad elfelejteni, hogy mivel férfit lehetetlen leknrvázni, ha nem bírod a csajt nyugodtan ki lehet dobni és keresni újat, azt úgyse fogod tudni TE magad eldönteni hogy ki a tökéletes pár...
2., pedig tényleg vannak
én ismerek többet is és még barátja se mindnek van :)
azok a csajok akik csinosak is, értelmesek is és nem a pénz az elsődleges náluk, rájuk körülbelül várólista van! az összes ilyen csaj 22-23 éves korára már komoly kapcsolatban van, és 25 évesen már bekötik a fejüket, vagy eljegyzés, vagy sok éves párkapcsolatban vannak. ha mégis akad egy-egy ilyen csaj mert éppen szakított akkor húzhatsz egy számot, vagy titokban lepofozhatod a konkurenciát, hogy labdába rúghass... 26 éves vagyok, de alig-alig találkoztam életem folyamán ilyen szabad lánnyal. ha pedig éppen szabad volt akkor lehettem a barátja(=haver). előbb találsz ma Magyarországon munkát mint csinos, értelmes, rendes, egyedülálló fiatal lányt!
100-ból ha 5 ilyen van!
26F
7-es lehet igazad van :)
utolsó még nem volt egyáltalán komoly kapcsolatom és ha én elküldök egy lányt a buliban mert egyből le akar feküdni velem a buli után az hagy legyen az "hibám" :)
Nem lehet, hogy rossz helyen próbálkozol?
Sok pasi beleesik abba a hibába, hogy csak a 10/10es nőket akarja, akik babaarcúak, vékonyak, nagymellűek, és igen, az ilyen küllemű lányok nagyon sokszor r1b@ncok. Nem általánosítok, nem mindig, de az esetek nagy részében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!