Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van okom gyanakodni?

Figyelt kérdés

1 éve vagyok együtt a barátommal.

szörnyek féltékeny típus. az elejétől kezdve folyamatosan nézegeti a facebookomat, kivel beszélgettem, kinek a képeit lájkoltam, a viber beszélgetéseimet és az sms-eimet is nézegeti. engem nem különösebben zavar, mert ha ez megynuygtatja, akkor csinálja.

viszonyt ha esetleg én nézek bele egyszer egyszer az üzeneteibe vagy bárhova, teljesen kiakad és kiabál velem. a telefonját is folyamatosan magával viszi, ha csak a wcre vagy a konyhába megy ki akkor is.

1-2 hónapja kevesbbet szexelünk és nem akar velem csókolózni sem.

van rá esély hogy van egy harmadik személy is a képben?

2013. aug. 31. 17:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Huuuh tavaly volt egy ilyen kapcsolatom,a srác már azt sem akarta megengedi,hogy a 4 éve ismert legjobb barátommal találkozzak,sőt el is akart lógni a suliból ezért,le is mondtam a találkozót a haverommal mert nem hiányzott volna oda a srác cirkuszolása...Már az is zavarta,hogy sminkelek mert,hogy másik fiúk is megnéznek,ő akarta megszabni,hogy mit vegyek fel mert másik fiúk is megnéznek..Ha már rám írt egy fiú ismerősöm,vagy felhívott dühöngve vagy leordittota a fejem,vagy elküldött fbn- a p*csáa,hogy ki ez? mióta ismerem? milyen érdekes,hogy pont most irt rám..Közben meg ő csalt meg engem...Szóval az csinál ilyet akinek sz*ros a bugyija... Vigyááááz...
2013. aug. 31. 19:35
 12/12 anonim ***** válasza:
A pasid egy szar keverő. dióhéjban
2013. okt. 27. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!