Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim vízilabdázó, és mostanában előjött valamilyen gombás fertőzése. Szerintetek van okom gyanakodni?
A strandon idő kérdése, hogy összeszedjen valaki valamit.
Feltételezem ha megcsalt volna, akkor is lett volna annyi esze, hogy óvszerben csal meg, szóval bőven esélyesebb,hogy a vízben kapta el.
"Én viszont nagyon gyanakszom arra, hogy megcsalt egy úszó lánnyal, aki régóta tetszik neki."
Ha tudod,hogy tetszik neki más csaj,akkor miért vagy még vele?
FAIL.
"Eszt milyen reklámból másoltad ide?"
Ehhez csak gratulálni tudok.
"Ha tudod,hogy tetszik neki más csaj,akkor miért vagy még vele?
FAIL."
Mert szeretem. És minden bizonnyal ő is szeret engem. Nem értem, hogyan akarod felülbírálni a döntésemet úgy, hogy abszolút nem látsz bele a kapcsolatunkba. Én egy egyszerű kérdést tettem fel, te pedig nem tudtál rá értelmesen válaszolni. Hát, szerintem ez a FAIL!
Naháááááááááát. Hogy mik vannak itt. Nekem is tetszik sok fiú,meg a barátomnak is tetszett sok lány és attól,h ezt tudtok,még nem hagytuk el egymást. Gondolom nem egész nap a másik lányról beszél a kérdezőnek.
Am meg kedves kérdező, ne idegeskejd ezen,bízz benne.
A gombásról meg annyit,h nekem is volt többször és soha nem csaltam meg a barátom. Ez 1000 dolgtól lehet. Szval én nem paráznék ezen a helyedben :)
Beszélj vele,nyugodtan öszintén.Lehetséges mindegyik lehetőség is : 1. a vízben szedte össze gombát
2.megcsalt
De szerintem az első a valószínűbb!Ha megtudod,hogy melyik is az igazság ha a második,akkor szakíts vele de azonnal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!