Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet okom gyanakodni?

Figyelt kérdés
Egyik este iszogatás után beszélgettünk barátnőmmel és valahogy előkerült, hogy nem érdekelnek a régi dolgai, csak ami most van, erre elkezdett sírni. Hiába kérdeztem akárhányszor mi baja csak annyit mondott, hogy semmi, meg ölelgetett volna. Aztán az este további része így telt el, hogy ki volt borulva, engem meg idegesített, hogy nem mond semmit hiába kérdezem. Pedig mindig elszokta mondani mi baja, így csak arra tudok gondolni, hogy esetleg megcsalt még korábban.. Azóta nem is nagyon beszéltünk, el nem tudom képzelni mi lehet amit ennyire nem akar elmondani.
2013. jún. 9. 19:43
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem megcsalt:S
2013. jún. 9. 19:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet megcsalt, de azért az se volt egy szép dolog tőled, hogy ezt mondtad neki: "nem érdekelnek a régi dolgai+... Lehet, hogy szerette volna elmondani neked, mert bántja valami a múltból és szeretné ezt megosztani veled is...
2013. jún. 9. 20:09
 3/5 A kérdező kommentje:
A nem érdekelnek a régi dolgait azt úgy értettem, hogy az nem érdekel, hogy régen kivel, hogy mi stb. Tehát, hogy azzal nem foglalkozom régen milyen volt, csak, hogy most mi van. Azt pedig egész este próbáltam kiszedni belőle, hogy mi t nem akar elmondani.
2013. jún. 9. 20:14
 4/5 anonim válasza:
Te ismered a barátnődet, de én látatlanba azt mondanám, hogy ne könyveld el rögtön megcsalásnak, lehet hogy történtek vele rossz dolgok régebben, vagy ő csinált akármit is régebben... a helyedben nem azt próbálnám kihúzni belőle amit nem mondd el, hanem az aggodalmat -amit ide írtál le- osztanám meg vele. az könnyebben megtörheti a jeget. meg egy párkapcsolat akkor működik a legjobban ha mindent meg tudtok beszélni.
2013. jún. 9. 20:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen, beszélnünk kellene mindenképp, de most kb. egy hétig nem is találkozunk személyesen, máshogy meg ezt nem nagyon lehet.
2013. jún. 9. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!