Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van okom gyanakodni szerintetek?

Van okom gyanakodni szerintetek?

Figyelt kérdés
Mostanában észrevettem, hogy a férjem kitöröl előzményeket a gépen, van, hogy netezik kb 1 órát, de semmi előzmény nincs. Nem szoktam kutakodni, egyszer előbb értem haza, és nagyon zavart volt, meg nem akart oda engedni a géphez, akkor néztem először, meztelen nőket nézett, ez annyira nem zavar, pasi, igaz nem tudom, miért kell ezt is titkolni,na de mindegy. De van hogy nem töröl ki mindent, pl társkeresőn nézeget nőket. Csak megnézi az adatlapot, esetleg képeit, ennyi. Legalábbis ennyi marad a gépen. Csak nem értem ezt akkor miért nem törli? Engem vizsgáztat, hogy utána nézek-e?
2011. aug. 25. 11:55
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
Nem egészséges, ha egy házas férfi más nők meztelen képeit nézegeti. A társkereső oldalak látogatása - ha rendszeres - számomra érthetetlen. Azt hiszem, vár rátok egy komolyabb beszélgetés.
2011. aug. 25. 12:00
 2/10 anonim ***** válasza:
Hát ez valóban fura. Nem tudom mennyire őszinte a kapcsolatotok, de valahogy próbálj meg rákérdezni, de ne számon kérően, csak érdeklődve.
2011. aug. 25. 12:01
 3/10 anonim ***** válasza:
Én is kutakodtam, miközben akkori volt párom aludt, amikor meg felkelt ki sem nyitotta a csipáját könyörtelenül rákérdeztem, tagadta... Engem a tagadása borított ki, pedig hát ott volt a bizonyíték. Ezért még nem dobtam ki de nem tudtam sokáig túl lépni rajta. Aztán más miatt ért véget a kapcsolatunk
2011. aug. 25. 12:08
 4/10 anonim ***** válasza:
Légy résen!
2011. aug. 25. 12:11
 5/10 A kérdező kommentje:
Hát igen... Tartok mindentől, ha rákérdezek, ahogy ismerem, megpróbálja kimagyarázni, mindig neki kell hogy igaza legyen, amit ő mond, az úgy jó. Ha megmondom a véleményemet, akkor én belé kötök, stb...Ebből is az lenne. Jó nagy veszekedés...
2011. aug. 25. 12:29
 6/10 anonim ***** válasza:
Az, h pucér nőket nézeget nem zavarna, férfi, de a társkereső oldalak már igen.
2011. aug. 25. 13:05
 7/10 A kérdező kommentje:
Utolsónak: én is így gondolom.
2011. aug. 25. 13:17
 8/10 anonim ***** válasza:
13.05-össel egyet értek...a társkereső oldalak nézegetése komoly oko ad hogy gyanakodj!!!!
2011. aug. 25. 14:13
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem kell rögtön rosszra gondolni! Lehet,hogy csak a kiváncsiság hajtja ,és azért néz fel társkereső oldalakra! A pucér nők a férfiaknál természetes dolgok! Milyen a kapcsolatotok? Ha sokat vitáztok akkor okkal keresgél..! De ,ha minden oké,akkor csak a kiváncsisága vezérli! :)
2011. aug. 25. 16:22
 10/10 A kérdező kommentje:
Hát ez az! Túl sok a veszekedés... Vagyis ő veszekedik velem. Felhúzza magát apró dolgokon is, és érdekes, mindig ő a megbántott fél. Ha vissza merek szólni, már a veréssel fenyeget...
2011. aug. 26. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!