Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok? Lehet okom gyanakodni, vagy csak paranoia?
Párommal 1 éve vagyunk együtt, én gyereket várok. Sok férfival jártam már meg, elővigyázatos vagyok, bár úgy tűnik, hogy a mostani párom jó apa és férj lesz, érzem, hogy nagyon szeret, óv mindentől, töri magát értem! Én mégis néha úgy érzem, nem vagyok neki elég, másra vágyik. Találtam erre utaló jeleket korábban, de mindíg megbeszéltünk mindent! Pl. idegen női tanga a szennyestartóban, női tisztálkodószerek. Most arra lettem figyelmes, hogy az anyósülés a kocsijában előrébb van húzva ( korábban normálisan állt, most alig fértem el), és a fenti lehajtható "szemellenző" is le volt hajtva... Nekem ez furcsa...a kérdésre, hogy ki ült ott, a válasz "senki" volt. Félreértés ne essék: szeretem a párom, bízom is benne, mégis bennem van a félsz, mikor hagy el valami repedtsarkú miatt:/
Szerintetek aggódhatok, vagy felesleges?
Kérném a vulgáris, gonosz, szkeptikus emberek mellőzzék a kérdést,hülyeségeket nem vagyok kíváncsi! Köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!