Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit gondoltok? Lehet okom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok? Lehet okom gyanakodni, vagy csak paranoia?

Figyelt kérdés

Párommal 1 éve vagyunk együtt, én gyereket várok. Sok férfival jártam már meg, elővigyázatos vagyok, bár úgy tűnik, hogy a mostani párom jó apa és férj lesz, érzem, hogy nagyon szeret, óv mindentől, töri magát értem! Én mégis néha úgy érzem, nem vagyok neki elég, másra vágyik. Találtam erre utaló jeleket korábban, de mindíg megbeszéltünk mindent! Pl. idegen női tanga a szennyestartóban, női tisztálkodószerek. Most arra lettem figyelmes, hogy az anyósülés a kocsijában előrébb van húzva ( korábban normálisan állt, most alig fértem el), és a fenti lehajtható "szemellenző" is le volt hajtva... Nekem ez furcsa...a kérdésre, hogy ki ült ott, a válasz "senki" volt. Félreértés ne essék: szeretem a párom, bízom is benne, mégis bennem van a félsz, mikor hagy el valami repedtsarkú miatt:/

Szerintetek aggódhatok, vagy felesleges?

Kérném a vulgáris, gonosz, szkeptikus emberek mellőzzék a kérdést,hülyeségeket nem vagyok kíváncsi! Köszönöm:)

2012. júl. 24. 15:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
hát azért egy ismeretlen női tanga után nagyobb balhét is csaphattál volna...mi volt a válasz, kié?
2012. júl. 24. 15:15
 2/11 A kérdező kommentje:
Volt barátnőjéé...az érdekes az, hogy eléggé elérhető helyen volt!!
2012. júl. 24. 15:19
 3/11 anonim ***** válasza:
30%
szerintem csak paranoiás vagy, hiszen minden férfi tart magánál egy ismeretlen női tangát, csak nem akarják bevallani a nyavalyások. És a női illatszerekhez való vonzódásuk is nyílt titok. Az meg hogy szeret néha átülni a másik ülésre... abban sincs semmi furcsa. Én is jobban érzem magam ha az anyós ülésen üldögélhetek, tehát teljesen normális ez a párodtól is. És ha már üldögél akkor legalább a nap ne süssön a szemébe.
2012. júl. 24. 15:20
 4/11 anonim ***** válasza:
1 éve együtt vagytok, és idegen női tanga volt a szennyestartóban, ami állítólag az exszé? Te ezt el is hiszed? :D És a női tisztálkodószerek hogy kerültek a lakásba? Jó, hogy nem mondja azt, hogy neked vette. Szerintem hülyére vesz.
2012. júl. 24. 15:22
 5/11 A kérdező kommentje:
Svájci...szeret...
2012. júl. 24. 15:25
 6/11 anonim ***** válasza:

köszi a derüs napot!

2012. júl. 24. 15:28
 7/11 A kérdező kommentje:
Mindig rákérdeztek az érdekes dolgokra...nem akarom mindig ezzel zaklatni...! Azt akarja, hogy itthon maradjak óvni akar a munkától is, mindent megtesz, hogy nekem jó legyen, és látom a szemében, érzem az ölelésében hogy szeret...nem tudom, mit higgyek! Nem akarom, hogy sárkány akk tartson, mégis szükségét érzem annak. Hogy tudjam, mi az igazság! Csak furcsa volt az a tagadás! Nyilván ült valaki ott, én magas vagyok, ki van tolva az ülés mindig....egy alacsony valaki ülhetett ott.... Férfi ismerősei között nem ismerek törpék, a húga alacsony, de ő t nem vitte autóval....
2012. júl. 24. 15:34
 8/11 A kérdező kommentje:
#3 ezen én is mosolyogtam:D
2012. júl. 24. 15:35
 9/11 anonim ***** válasza:
Lehet okod gyanakodni.
2012. júl. 24. 15:40
 10/11 A kérdező kommentje:
Hajjaj!! Nehéz! Jöhetnek még velemênyek!!:)
2012. júl. 24. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!