Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 23év korkülönbség? 21éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23év korkülönbség? 21éves lány és 44éves pasi?

Figyelt kérdés
Tudnának komoly kapcsolatot kialakítani?
2013. aug. 30. 21:47
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Nem értem miért kell álalánosítani. Nagyon jól tudjuk, hogy általában minden ember különböző, egyik sem ugyan olyan mit a másik. Akkor miért tennél egy olyan kijelentést, amit mindenkire vonatkoztatsz, pedig senki sem egyforma?
2013. szept. 2. 20:48
 32/37 anonim ***** válasza:
Figyelj utolsó! Ezek a kapcsolatok általában zsákutcák, valami hiányt akarnak pótolni a felek, különösen a fiatal női partner, mondjuk egy apáét, aki neki nem volt, vagy nem elég jó. De az is lehet hogy nem az apját látja benne és csak egy kis kitérőt tesz a megszokott partnerek után.
2013. szept. 2. 21:05
 33/37 anonim ***** válasza:
Nálunk van a 30 év korkülönbség párom 60 éves és 11 éve együtt vagyunk nem hiányzik a korban hozzám illő fiú olyan éretlenek csak a buli haverok csajozás.DE az idősebb már nem ilyen és ez jó:))És működhet ekkora korkülönbséggel is tudom ismerek még ilyet ahol már baba is van:))))
2013. szept. 3. 08:35
 34/37 anonim ***** válasza:
Igazán nem akarlak megsérteni, de akkor valami nagyon fiatalos párod lehet, vagy különleges eset vagy. Nem tudom elképzelni, hogy sosem akad meg a szemed egy jóképű harmincas-negyvenes (vagy fiatalabb) hapsin akit talán még szimpatikusnak találsz. Azok is lehetnek érettebbek a koruknál. Nem akarok vészmadárkodni, de talán még túl fiatal vagy ahhoz, hogy elég erőd legyen hűségesnek maradnod egy lassan már öregemberhez. Csináld ahogy neked jó, ez esetben remélem lesz elég erőd és nem bánsz meg semmit sem utólag.
2013. szept. 3. 11:19
 35/37 anonim ***** válasza:

Nem bánom meg hisz tudom,hogy idős már nem olyan mint egy 20 éves de nem baj.DE tény és való vannak helyes 30 as pasik és??:)Kit érdekel.nekem van párom akit nézzek nem mást nézek.

Minden második fiatalabb pasi elhagyja megcsalja a párját:(Hát kösz nekem nekem nem kell ilyen.Nálunk legalább nincs ilyen.Jártam már fiatalabb pasival csak a sze.en járt az esze meg nézte a nőket az utcán.Ez nekem nem kell.Semmi életre való férfi nincs mostanság mindegyiknek jó ahogy van élnek nem házasodnak gyereket nem akarnak mert minek csak gond baj.Akkor minek keressek korban hozzám illőt.

2013. szept. 3. 13:18
 36/37 anonim ***** válasza:
De ez megint általánosítás. Neked nem volt eddig szerencséd a korosztályoddal. Talán nem voltál elég kitartó a keresésben, vagy csak nem jutott neked az értékes férfiakból. Idővel a legtöbben úgyis szeretnének családot, csak ma már 30 felé sem állnak sokan úgy, hogy ezt bevállalhassák, de hát Magyarországon élünk, ez van.
2013. szept. 3. 13:43
 37/37 anonim válasza:

Látom van pro és kontra rendesen. Mindenki jön a tipikus általánosításokkal holott ezek nem állják meg a helyüket. Minden ember egyéni individuum, nincs két egyforma személyiség, sors… Sok minden fejben dől el… Nyilván hozzáállás kérdése és mindenkinek egyéni joga van eldönteni ,hogy milyen korú párt választ magának, viszont azt senki ne felejtse el ,hogy az éremnek két oldala van. Minden kapcsolatban benne van az ,hogy vagy működik egy életen át vagy az emberek külön folytatják útjaikat, attól függetlenül ,hogy ki hány éves. Sokan azt mondják ,hogy max. 5 év korkülönbség fér bele ,mert az a normális ,de azt nem kalkulálja bele ,hogy a szerelemnek kikiáltott érzés hormonok játéka a szervezetben és kemény kémia… A hormonok pedig nem gondolkodnak persze ott a józan és aki elég sokat tapasztalt vagy elért egy bizonyos fejletségi önkontroll szintet tud magának parancsolni ,de semmisé semmit nem lehet tenni.

Ízlések és pofonok, kinek a pap kinek a papné… Kár általánosítani és hipotézisekre hivatkozni. Mindig is voltak és lesznek a történelem során extrém, kevésbé extrém, pozitív és negatív példák. Ami az egyik személynek boldogság és élhető élet a másiknak szenvedés. Döntse el mindenki maga ,hogy ki mellett akar leélni egy életet és ne a sztereotípiákkal és mások véleményével foglalkozzon.

Egy életünk van ami a miénk.

Sok boldogságot mindenkinek, éljen a tiszta korlátok nélküli szerelem.

2013. szept. 17. 16:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!