Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23év korkülönbség? 21éves lány és 44éves pasi?
Figyelt kérdés
Tudnának komoly kapcsolatot kialakítani?2013. aug. 30. 21:47
11/37 anonim válasza:
8. válaszoló vagyok:
Szerintem elég hülyeség azzal jönni, hogy mi lesz, ha ő már 70 éves lesz, én meg 50, és még mindig elég jó nő; mi lesz ha majd így megy úgy blabla
Nem létezik olyan kapcsolat, amibe ne lehetne belekötni, ne lehetne megkérdezni, hogy mi lesz akkor, ha...
Mi most boldogok vagyunk, és mi a fenéért dobnék el valamit, ami jó? Hisz 100%-ig biztos soha nem lehetünk egy kapcsolat jövőjét illetően se. Ha már "csak" 25 jó év vár ránk, akkor is megéri.
12/37 anonim válasza:
Úgy tudom a nő egész életükben képesek szexuális életet élni, míg a férfiak nem. Ergo minden kapcsolatban (örökké együtt séma persze) fennáll a veszélye annak, hogy mi lesz ha... Nem lő az ágyucső...akkor minden mami(amilyenek mi is leszünk 25 év múlva) fut felszedni egy pasit?:) valószínű:)
13/37 anonim válasza:
Utolsó azért bőven van olyan amit házasság előtt meg kell tervezni a jövőre pl a gyerekvállalás is ilyen.
14/37 anonim válasza:
Aha, mert szex nélkül nem lehet tartalmas egy kapcsolat... Fontos dolog, persze, de messze nem a legfontosabb.
15/37 anonim válasza:
Meg vagyok lepve, ma este korán lefeküdtek a trollok:)
16/37 anonim válasza:
Tudjátok, tényleg érdekel, hogy amikor minden második házasság válással végződik, mi a fene lepontoznivaló van egy 35 éves házasságon.
LElki nyomik pontoznak?
17/37 anonim válasza:
Pontozok szerintem el sem olvassák a válaszokat csak nyomkodják össze vissza, mert ha ilyen ha olyan választ adsz is lepontoznak.
18/37 anonim válasza:
Ahogy a válaszokat olvasgatom... Vannak problémák na. És nem, nem vagyok irigy:)))
19/37 anonim válasza:
Van akinek más boldogsága problémának számít. Kívánom, te sose legyél ilyen boldog :))
20/37 anonim válasza:
Az nem probléma, hogy boldog vagy. Sőt örülök neki. A probléma a fejecskédben van:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!