Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23év korkülönbség? 21éves lány és 44éves pasi?
Minden rosszindulat nelkül
Amikor 22 voltam apu 44-et töltötte abban az évben..
Emiatt én elképzelni sem tudom, hogy komolyan vonzódjak egy ennyi idős férfihez.
Van akinél működik, de a lány sokat ad föl, ha komolyan gondolják.
Amikor ő még fiatal lesz, nőiessége teljességében, a párja, már nagyon valószínű, hogy öreges vénember lesz..
44 éves nő még fiatal (anyukámat ekkor szülte nagyanyám) a férfi már majdnem 70 lesz...nem sok igazán fitt 70-es van...
Úgy látom, itt pár embernek érdekes véleménye van a szerelemről és házasságról. Elég baj, ha arról szól, ki mennyire lesz fitt 30 év múlva (szándékos túlzás).
A házasság nekem arról szól, hogy a céljaink közösek, értjük és támogatjuk egymást, és a kedvesemmel a legjobb az Élet (így, nagybetűvel).
Nekem ő a legjobb barátom, a mindenem. Miért azon gondolkodnék előre, hogy 70 évesen trottyos lesz, amikor én még nem, ha jobban érzem magam vele, mint eddig bárkivel?
MIért olyan hihetetlen, hogy 20-25 különbséggel is lehetnek boldogok a párok?
Nem tudom elképzelni, hogy ugyanolyan céljaim legyenek, mint egy dupla annyi idős embernek, mint nekem..
Hiszen bízom benne, hogy mas céljaim lesznek és érttebb leszek majd 44 évesen, mint 22 évesen voltam...
Ugyanez igaz 20 év múlva is...míg én még valőszínűleg pörögni fogok, mint az 50 éves anyám, és apám, nem pedig horgászgatni kártyázgatni, mint 68 éves nagyszüleim...
Más cél, más életritmus...
Főleg társ nélkül halok meg, így van esély, de nem akkora, mint úgy...
De minedenki maga éli életét...nekem nem menne...nekem nem vonzó férfiként sem lelkileg, sem fizikailag egy ennyivel idősebb ember...
# 21!
Hagyjad, feleslegesen magyarázod nekik:) Elhiszem, hogy boldogok, de az is biztos, hogy van valami defektjük:) Hiába nyomatják itt a hegyi beszédet, nagyon nem egészséges, amit csinálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!