Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23év korkülönbség? 21éves lány és 44éves pasi?
Figyelt kérdés
Tudnának komoly kapcsolatot kialakítani?2013. aug. 30. 21:47
1/37 anonim válasza:
Én 20 vagyok, a párom 45 és 2 éve boldogabbak vagyunk mint valaha! Felesleges lesz leírnom hogy nem nem az a fuxos típus mert mindketten dolgozunk, és nem szexuális téren sincsenek problémák mert akinek kellőképpen rendszeres a szexuális élete annak nem fog hirtelen 50 évesen lekókadni, ugyanis mindjárt jönnek a rosszmájú megjegyzések. Kérdező! A szerelem nem ismer korhatárt! Ne törődj másokkal, csak hogy neked jó legyen!
2/37 anonim válasza:
Ha a férfi pénzes és minden bizonnyal az akkor igen. :D
3/37 anonim válasza:
Az én főnökömék is ilyen korban kerültek össze, idén lesznek 35 éves házasok. Éppen ma emlegették :)))
4/37 anonim válasza:
Komoly kapcsolat lehet ideig óráig, de ha a nőre 7év múlva rájön, hogy anya akar lenni akkor nem biztos, hogy egy 51 éves férfi annyira pelenkázni akar már.
5/37 anonim válasza:
sok a korkülömbség. találsz majd jobbat, fiatalabbat
6/37 anonim válasza:
Tudod szerintem nem mindenkire vonatkozik ugyanaz a séma:)
7/37 anonim válasza:
Ha egyikőtök sem él kapcsolatban, miért ne?
8/37 anonim válasza:
Én 25 vagyok, a párom 45.
3 éve működik, tavasszal lesz az esküvőnk.
Mellette jöttem rá, hogy valóban nem a kor számít (bizonyos kereteken belül persze). Azt nem állítom, hogy nincsenek gondjaink, de hol nincsenek?
Nálam a "lélektani határ" a 20 év, de végülis, a nálatok lévő különbség alig több, mint ami nálunk van.
Ja, nem a pénzről szól a dolog, ő sem gazdagabb, mint én. :)
9/37 anonim válasza:
Ismertem ilyen párokat. Amikor a férj már 70 felé járt, akkor otthon csak vén trotykos volt a neve. Pedig előtt elég jól működött a házasság.
10/37 anonim válasza:
#1 vagyok, nem bántásból, de jól le lettem pontozva, pedig igazat írtam. Ez ennyire abszurdum, vagy rosszul esik valakinek? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!