Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek van oka a páromnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van oka a páromnak féltékenykedni?

Figyelt kérdés
Szép és csinos nő vagyok, sok pasinak tetszem akik flörtölnek is velem. Ma az egyik ismerősöm a elkezde a melltartóm pántját húzogatni amit a párom meglátott, szerencsére nem lett belőle verekedés. A párom megvádolt, hogy nem szeretem és biztos megcsalom hiába mondom neki, hogy soha nem csalnám meg nem hisz nekem. Hogyan bizonyítsam be neki, hogy szeretem? Nem én tehetek arról, hogy flörtölnek velem...
2013. aug. 30. 20:45
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Igen, minden férfi zsebében kinyílna a bicska. Én férfiként mégsem egy másik férfit vonnék felelősségre, hanem az illető páromat, hogy miért enged meg egy ilyen viselkedést, egyáltalán miért fogadja a flörtöket és miért vonzza oda magához a többi pasit. És ezekért (mivel gondolom úgyse változtatna vagy kimagyarázná) lapátra tenném és élnék inkább nélküle
2013. aug. 31. 09:49
 22/23 R.Lilla98 válasza:
Szia kedves kérdező! :) semmi oka féltékenynek lenni, magyarázd el neki,hogy volt választási lehetőséged nem is kevés és te őt választottad, őt szereted :) hidd el jól fog neki esni :) sokáig! <3
2013. aug. 31. 15:19
 23/23 A kérdező kommentje:
Többen is mondták már neki, hogy semmije nincs amiért vele lehetnék nincs pénze sőt még jóképűnek sem mondható és én mégis vele vagyok. De mindig aszt mondja, hogy vajon meddig...
2013. aug. 31. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!