Mit gondoltok, elmondjam a páromnak, hogy mi bánt?
Régen jártam egy fiúval de az anyja kiutált engem a családból mert szegény vagyok.
Tegnap ez a fiú megnősűlt a szemem láttára vonult végig az utcán a menyasszonyával.
Én nagyon szomorú lettem és ezt a párom is észrevette, megkérdezte, hogy mi bánt. Nem mertem neki elmondani az igazat, mert nem akarom elveszíteni de azóta is szomorú a hangulatom, mindig arra gondolok mi lett volna ha...
"Drágám, azért vagyok szomorú, mert az a vőlegény, akit tegnap láttunk, az én egykori szerelmem volt, és csak azért kellett szakítanunk, mert szegény voltam. Azóta szomorú vagyok, és mindig arra gondolok, hogy mi lett volna ha...
...ha akkor nem szakítunk, és akkor most nem veled kellene kínlódnom, hanem őmellette lehettem volna én az a menyasszony. Na mindegy, most már be kell érnem veled..."
Kedves Kérdező, mondd csak el! Hajrá, bátran!
nem kell elmondani, csoda hogy nem faggatott tovább miután meglátta a halálsápadt fejedet.
Te most boldog vagy a mostani barátoddal? MErt akkor erre kéne most koncentrálni.
Végiggondolva a történetet , az anyós úgyis megkeserítette volna az életedet.
Lehet,hogy tényleg a fiún,de az is lehet,hogy ezen az atrocitáson nem tudod túltenni magad,ami miatt szakítottatok.
A mostani pároddal kapcsolatban pedig a 2. válaszolóval értek egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!