Mit gondoltok, elmondjam a páromnak, hogy mi bánt?
Régen jártam egy fiúval de az anyja kiutált engem a családból mert szegény vagyok.
Tegnap ez a fiú megnősűlt a szemem láttára vonult végig az utcán a menyasszonyával.
Én nagyon szomorú lettem és ezt a párom is észrevette, megkérdezte, hogy mi bánt. Nem mertem neki elmondani az igazat, mert nem akarom elveszíteni de azóta is szomorú a hangulatom, mindig arra gondolok mi lett volna ha...
lehet, hogy jobb, ha elmondod neki, hogy még időben tudjon veled szakítani, és ne töltsön több időt egy olyan nővel, aki mást szeret, és akinek ráadásul nulla az empátiaérzéke.
tehát szerintem: a barátod érdekében mondd el, hagy tegyen boldoggá egy olyan nőt, aki megérdemli.
Sosem értettem az ilyen embereket. Nem tudtál tovább lépni,akkor mi a fenéért vagy egy kapcsolatban? Üljél otthon,aztán sirasd a múltadat,de egy másik emberrel ne tedd már ezt.
És eszedbe ne jusson elmondani a barátodnak. Köszönöm szépen én már megkaptam azt a szerelmemtől,hogy élete legszebb éveit a volt nőjével töltötte. Sikerült egy életre megnyomorítania. Azóta sem találom a helyem.
Szóval lépj ki gyorsan ebből a kapcsolatból,mert a párod nem azt érdemli,hogy egy pótlék legyen. Add meg az esélyt neki,hogy találjon valaki olyat,aki szívből szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!