Mit tehetnék annak érdekében, hogy a páromnak én és ne a motorja legyen fontosabb?
Szia, én megértelek.
Nekem is rosszul esne, ha én nem kapnék soha semmit, viszont egy tárgyra meg rengeteget költene, és ez mellett legyen neki kaja, szex.
Én azt mondom, ne vond meg azért őt a szextől, mert az visszájára is elsülhet (lehet máshol keresné). Nem kell, hogy eladja a motort, mindenkinek lehet "szenvedélye", az, hogy valakinek van motorja, még nem baj. Ülj le vele, mondd el neki szép, kerek mondatokban, érthetően, hogy neked rosszul esik ez az egész. Beszélni kell róla, nem pedig taktikázni!!! Tudod, néma gyereknek... Ha ezután sem változik a helyzet, még kicsit sem, akkor kalap-kabát! 26/N
Na és? Neked meg nem az a fontos, hogy esetleg szeressen vagy törődjön veled, hanem, hogy VEGYEN NEKED DRÁGA AJÁNDÉKOT! És akkor már nyugodt lélekkel adod neki a betevő sexet...
Mondhatom, ez igazán szép kapcsolat, összeilletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!