Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék annak érdekében,...

Mit tehetnék annak érdekében, hogy a páromnak én és ne a motorja legyen fontosabb?

Figyelt kérdés
Már nagyon unom, hogy a párom minden pénzét a motorjára költi nekem pedig semmit nem vesz. Már arra is gondoltam, hogy addig nem fekszem le vele amíg el nem adja a motort. Tanácstalan vagyok.
2013. aug. 10. 09:18
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
84%

gondolom a sok, kérdezőt elítélő jó néven venné ha egy tárgyra menne a férjük minden pénze,olyan tárgyra mely nem létszükséglet...

vagy elinná elgépezné stb, az jogos, hisz arra költi amire akarja! inkább ez a fura hogy a tárgyaknak van értéke nem az embereknek...

2013. aug. 10. 09:48
 12/34 anonim ***** válasza:
38%
Akinek van motorja, és motorozik, az általában egész más világ, de hiába mondom ezt olyannak, aki fel sem akarja fogni. Persze, időnként jól esik kapni, de most egy ilyenért ekkora hisztit csapni?! Azért vágta hozzád azt, amit, mert nem érted, hogy szereti a motorját és szeret is rá költeni, de neked az egy vasdarab, nem pedig motor, ami neki fontos. Ezzel azt éred el, hogy elege lesz belőled, vagyis a hisztikből, felül a motorra és 2-3 napig nem látod.
2013. aug. 10. 09:54
 13/34 intrepid ***** válasza:
100%
Te szoktál neki ajándékot venni? Lehet, arról neki is eszébe jutna, hogy hopp, nekem milyen jól esett, akkor veszek én is. Miért nem kezded te az ajándékozást? Az pedig, hogy főzöl, - gondolom a rezsibe, kosztpénzbe azért beszáll?
2013. aug. 10. 09:57
 14/34 A kérdező kommentje:
Most is elment a hétvégére motorozni a haverjaival nem is érdekli mi lesz velem, vagy mit fogok csinálni egyedül... Tegnap este óta fel sem hívott.
2013. aug. 10. 09:58
 15/34 intrepid ***** válasza:
100%
Elfelejtettem az előbb:"addig nem fekszem le vele amíg el nem adja a motort" - egy motorbolond, hamarabb elzavar a háztól téged, mint hogy megváljon a motorjától.
2013. aug. 10. 10:00
 16/34 anonim ***** válasza:
91%

Ja értem. Hamarabb repülsz, mint a motor, ezt el kell fogadni. Aki motorossal kezd, annak el kell fogadni ezt az 'életformát'.

Ha így 'nem foglalkozik veled', miért nem hagyod el? Mert akkor ki kell költözni? Ennek a srácnak csak vagy, hogy legyen valaki. A szex megvonással azt éred el, hogy másnál keresi és kapja meg. Ne vedd bántásnak de ezek a tények. Nem kell vele lenni, hiába szereted.

2013. aug. 10. 10:03
 17/34 anonim ***** válasza:
23%
Ritka idegesítő pitsa lehetsz - jajj jajj mit fogok csinálni egyedül KETTŐ napig, úr isten fel sem hívott jézusom!!!!!
2013. aug. 10. 10:03
 18/34 anonim ***** válasza:
90%
Mondjuk takaríts, hívd át a barátnőidet, főzzetek együtt valamit, vagy menj el velük valahova. Azért nem kérdezi meg, hogy mi van veled, mert 2 nap nem a világ, és nem néz annyira egysejtűnek, hogy ne találd fel magad addig, míg nincs otthon.
2013. aug. 10. 10:13
 19/34 A kérdező kommentje:
Oyan mérges lettem amikor megtudtam, hogy elmegy még el sem köszöntem tőle. De most komolyan fontosabb neki a motorja mint egy nő aki szereti?
2013. aug. 10. 10:20
 20/34 anonim ***** válasza:
37%
Hát, nekem ilyen amőba lenne a csajom akkor még a robogóm is fontosabb lenne nála...
2013. aug. 10. 10:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!