Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek van oka a páromnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van oka a páromnak féltékenykedni?

Figyelt kérdés
Szép és csinos nő vagyok, sok pasinak tetszem akik flörtölnek is velem. Ma az egyik ismerősöm a elkezde a melltartóm pántját húzogatni amit a párom meglátott, szerencsére nem lett belőle verekedés. A párom megvádolt, hogy nem szeretem és biztos megcsalom hiába mondom neki, hogy soha nem csalnám meg nem hisz nekem. Hogyan bizonyítsam be neki, hogy szeretem? Nem én tehetek arról, hogy flörtölnek velem...
2013. aug. 30. 20:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem tehetsz rola, h tehetnel..... Istenem -.-" :D
2013. aug. 30. 21:03
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
AZ ÉLET NAGY PROBLÉMÁI
2013. aug. 30. 21:05
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Ne engedd a melltartód pántját húzogatni.
2013. aug. 30. 21:13
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Úgy kellett volna megmondani, hogy ne nevessen, hanem az életbe többé hozzád ne nyúljon.
2013. aug. 30. 21:23
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez szerintem is zsák a foltját. Van egy meglátásom mindkettejükről.

A kedves kérdező egy elég dekoratív nő, aki szeret kihívóan öltözködni és megmutatni hogy neki mije van. A férfiak erre nyáladzanak, bepróbálkoznak és a "kedves hölgy" ezt élvezi.

Ehhez a hölgyhöz betársult egy olyan pasi, aki ugyanúgy a külsőségekre megy, erőszakos és felszínes. Szereti ha a nője szexis és dekoratív, íncselkedő, de arra soha sem gondolt, hogy nem ő az egyetlen férfi akinek így viselkedik. Amikor más pasikkal is ugyanúgy flörtöl, mint vele, akkor aggresszívvá válik és képes verekedést kezdeményezni bárkivel. Főleg hogy ugyanolyan a másik férfi is mint ő maga és ugyanazt szereti a nőben mint ő.

Csak akkor lenne igazán nagy probléma, ha a kérdező még gyereket szülne a párjának. Mert az ilyen kapcsolatoknak tipikusan a gyerekek isszák meg a levét. Az hogy két felnőtt mit csinál egymással, hogyan hazudnak egymásnak és hogy teszik tönkre egymás életét, az az ő magánügyük.

:)

2013. aug. 30. 21:31
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

"Nem én tehetek arról, hogy flörtölnek velem..."

Na ezen jót röhögtem!

Amúgy te még azt is kimagyaráznád, ha a párod előtt ke félne meg valaki.

Arra is azt mondanád, hogy "Nem én tehetek arról, hogy félóránkét megdugaszolnak..."

2013. aug. 30. 23:05
 17/23 anonim ***** válasza:

:D "Nem én tehetek arról, hogy flörtölnek velem..."

Nem, hát persze, hogy nem...nem is flörtöléssel van gond...azt lehet hárítani. De ez hogy mások feljogosítva érzik magukat, hogy a melltartód pántját húzogassák, sokat elárul a te viselkedésedről flörtölés közben.

Legközelebb majd a bugyidat fogja lehúzni... :)

2013. aug. 31. 06:06
 18/23 anonim ***** válasza:
Sztem a kedves kerdezo buta is mint a tok!!!!!!!.......
2013. aug. 31. 08:06
 19/23 A kérdező kommentje:
A párom nem verekedős tipus, de szerintem egy ilyen szituáció látán minden férfi zsebében kinyílik a bicska.
2013. aug. 31. 08:16
 20/23 anonim ***** válasza:
egoista,onkenyes ember szavai ezt meglatta a parod de gondolom van amit nem lat es ettol tart o is ezekutan a szemeben nem vagy hiteles es csak rombolod az onbizalmad hagyd el ha szereted
2013. aug. 31. 08:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!