Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van oka a páromnak féltékenykedni?
Hát ez szerintem is zsák a foltját. Van egy meglátásom mindkettejükről.
A kedves kérdező egy elég dekoratív nő, aki szeret kihívóan öltözködni és megmutatni hogy neki mije van. A férfiak erre nyáladzanak, bepróbálkoznak és a "kedves hölgy" ezt élvezi.
Ehhez a hölgyhöz betársult egy olyan pasi, aki ugyanúgy a külsőségekre megy, erőszakos és felszínes. Szereti ha a nője szexis és dekoratív, íncselkedő, de arra soha sem gondolt, hogy nem ő az egyetlen férfi akinek így viselkedik. Amikor más pasikkal is ugyanúgy flörtöl, mint vele, akkor aggresszívvá válik és képes verekedést kezdeményezni bárkivel. Főleg hogy ugyanolyan a másik férfi is mint ő maga és ugyanazt szereti a nőben mint ő.
Csak akkor lenne igazán nagy probléma, ha a kérdező még gyereket szülne a párjának. Mert az ilyen kapcsolatoknak tipikusan a gyerekek isszák meg a levét. Az hogy két felnőtt mit csinál egymással, hogyan hazudnak egymásnak és hogy teszik tönkre egymás életét, az az ő magánügyük.
:)
"Nem én tehetek arról, hogy flörtölnek velem..."
Na ezen jót röhögtem!
Amúgy te még azt is kimagyaráznád, ha a párod előtt ke félne meg valaki.
Arra is azt mondanád, hogy "Nem én tehetek arról, hogy félóránkét megdugaszolnak..."
:D "Nem én tehetek arról, hogy flörtölnek velem..."
Nem, hát persze, hogy nem...nem is flörtöléssel van gond...azt lehet hárítani. De ez hogy mások feljogosítva érzik magukat, hogy a melltartód pántját húzogassák, sokat elárul a te viselkedésedről flörtölés közben.
Legközelebb majd a bugyidat fogja lehúzni... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!