Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van oka a páromnak féltékenykedni?
Figyelt kérdés
Szép és csinos nő vagyok, sok pasinak tetszem akik flörtölnek is velem. Ma az egyik ismerősöm a elkezde a melltartóm pántját húzogatni amit a párom meglátott, szerencsére nem lett belőle verekedés. A párom megvádolt, hogy nem szeretem és biztos megcsalom hiába mondom neki, hogy soha nem csalnám meg nem hisz nekem. Hogyan bizonyítsam be neki, hogy szeretem? Nem én tehetek arról, hogy flörtölnek velem...2013. aug. 30. 20:45
1/23 anonim válasza:
de arról igen hogy belemész a flörtbe. mit keresett a srác a melltartódnál? miért nem szóltál rá?
2/23 anonim válasza:
Sehogy.Én a helyébe úgy elküldtelek volna a büdős fenébe, hogy arról kódulsz.
Milyen nő vagy te, hogy ezt egy idegen faszinak megengeded? Hogy egyáltalán hozzád érjen, ott, és úgy?
Jó anyád nem világosított fel, hogy mit lehet, mit szabad? és mit tilos?
Te mit szólnál ha egy idegen nő belenyúlna a férjed alsójába? ott előtted?
3/23 anonim válasza:
*férjed vagy bárki aki hozzád trtozik
4/23 anonim válasza:
"Hogyan bizonyítsam be neki, hogy szeretem?"
Hagyd el, jobbat érdemel nálad.
5/23 anonim válasza:
Te mit szólnál, ha a párod egyik nőismerőse puszta flörtölésből a párod alsógatyáját igazgatná?
6/23 A kérdező kommentje:
Nem nyúlt bele a melltartómba csak ruhán keresztül piszkálta hátúl a pántot. Szóltam neki de csak röhögöt.
2013. aug. 30. 20:52
7/23 anonim válasza:
"Szép és csinos nő vagyok" Nem az eszed miatt szeretnek, mi? :D
8/23 anonim válasza:
7 Csoda, hogy nem lett verekedés, hogy a férjedben volt ennyi tartás.
9/23 A kérdező kommentje:
Csak az élettársam, én soha nem csalnám meg, de nem tehetek róla, hogy tetszem a pasiknak. Mivel engeszteljem ki?
2013. aug. 30. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!