Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, hogy a barátom nem tart eléggé szexinek, mit tehetnék ez ellen?
Szépnek gondol, aranyosnak, ilyesmi... dehát... lássuk be ez nem elég. :)
Szóval hogy változtathatnék ezen?
Nincsen semmiféle olyan gesztusa vagy bármi, amiből azt érezném, hogy annak tart.
Másokon általában látom, ha annak tartanak, már alapból a tekintetükön, amikor valakivel beszélek, vagy csak végignéz rajtam és sugárzik belőle a vágy.
Ő nem így néz rám, hanem mindig "csak" olyan szerelmesen. Félre ne értsétek, ez persze nagyon jó dolog és jó érzés, csak néha jó lenne látni azt az igazán vágyakozó tekintetet is...
A kicsit kacérabb viselkedés alatt olyanokat értettem mint amiket pl én szoktam csinálni a barátommal, ezekhez sztem neked is lenne bátorságod, és hatás sosem marad el :D
pl. társaságban voltunk, távolabb ültünk egymástól, mindketten mással beszélgettünk. Összenéztünk, elmosolyodtam, egy pillanatra lecsúsztattam a pillantásomat csípőmagasságba, majd újra a szemébe néztem és bólogattam párat. :D Így lehet nem tűnik viccesnek, de ha kipróbálod, akkor az :D
Vagy ha társaságban egymás mellett ülünk, akkor az asztal alatt szoktam tapizni picit, amíg mással beszélgetünk, olyankor is kész szokott lenni :)
Vagy ha telefonon beszél, akkor az ölébe ülök és elkezdem csókolgatni a nyakát, ő meg persze nem reagálhat rá különösebben, mert akkor rájönnének a vonal másik felén hogy mi történik :D
Most hirtelen ezek jutottak eszembe, de az ilyen apró huncutságok eléggé lázba tudják hozni a férfiakat :)
33-as, jaaa értem.:)
Társaságban nem jellemző, hogy így viselkedem vele, de ezeket majd kipróbálom, jó ötlet, köszi!! :) Hátha elérem vele a kívánt hatást. :)
Próbáld kiszedni belőle,hogy mi az amit ő szexinek tart egy lányon?! Lehet,hogy az lenne neki a legizgatóbb ha megkérdeznéd tőle,hogy mitől indul be,esetleg bele is vághattok.
Nézzetek meg egy "fimet" amit ő választ,akkor elég nagy a valószínűsége,hogy megtudod mire vágyik...mit szeretne látni benned (kislány,domina stb)
38-as köszönöm!! :))
Pont ilyesmi tanácsokat szerettem volna olvasni, mint amiket írtál. Ez kiindulásnak jó ötlet, csak jaj... tényleg, ezek a fránya gátlások... :)
Egyébként a vággyal nincs baj, gyakorlatilag minden nap lefekszünk egymással, gyakran többször is egy nap, azt tudom, hogy kíván, csak szeretném, ha magában azt gondolná mindeközben, hogy nahát micsoda szexi és izgató barátnőm van.
És ehhez pont ilyesmi dolgok kellenek, amiket írtál. :)
Most pár napig sajna nem tudok vele lefeküdni, mivel épp megvan... na de ha elmúlik, akkor megpróbálok kicsit stílust váltani, amiket amúgy is szeretnék, csak eddig nem mertem. :) Egyszer el kell kezdenem, bár azt hiszem eleinte biztos zavarban leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!