Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzem, hogy a barátom nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem, hogy a barátom nem tart eléggé szexinek, mit tehetnék ez ellen?

Figyelt kérdés

Szépnek gondol, aranyosnak, ilyesmi... dehát... lássuk be ez nem elég. :)

Szóval hogy változtathatnék ezen?

2013. aug. 30. 15:10
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék képet feltenni, mert akkor leragadnánk ott, hogy jaj nincs velem semmi baj, milyen helyes az arcom stbstb, de inkább általánosságban érdekelne, hogy aki ilyen típus, mint én, mégis mit tehetne, hogy a vonzóbb énje is előjöjjön?

Neten is próbáltam keresgélni, de nem találtam semmit igazán.

2013. aug. 30. 15:30
 22/40 anonim ***** válasza:
#21: szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki a kislányos arcot szexinek találja. Ha úgy érzed, hogy a barátod nem tart szexinek (amúgy lehet tévedsz...), akkor se biztos, hogy az arcod miatt. Amúgy ha a barátod minden előzmény (izgatás) nélkül is beindul rád gyakran, akkor nincs baj :)
2013. aug. 30. 15:34
 23/40 anonim ***** válasza:

Itt csak te voltál gyökér, nem a lány. :D

Kérdező: vmi szexi fehérnemű tényleg segítene, esetleg egy kicsivel kacérabb viselkedés. :)

2013. aug. 30. 15:36
 24/40 anonim ***** válasza:
A megszólalásom alapján ? 3 mondatot írtam. az agyam eldobom, komolyan szánalmasan röhejes vagy! Nem találok szavakat erre...de tényleg o.O
2013. aug. 30. 15:36
 25/40 anonim ***** válasza:

Kérdező!

ha kicsit husis vagy sportolj, meg egyél kevesebbet, ha sovány vagy egyél, ha apttanásos a bőröd járj kozmetikushoz, ha szereti ha ki van sminkelve sminkeld ki magad.. Ilyenek

Sminkeld magad szexire.

Gondolom azért kislányos az arcod, mert kislány vagy. Ne akarj idősebbnek látszani

Újíts be valami frizurát ami kiemeli a szemed

: vmi szexi fehérnemű tényleg segítene, esetleg egy kicsivel kacérabb viselkedés. :)

Ezek mind jó tanácsok és te egyikre sem reagáltál...mégis milyen tanácsot vársz??

2013. aug. 30. 15:40
 26/40 A kérdező kommentje:

Beindul rám mindig, ehhez nem kell külön izgatás, bár még mondhatni friss a kapcsolatunk, egy éve vagyunk együtt, ilyenkor ez még így a természetes (szerintem :) ).

Igen ez a szexi fehérnemű dolog jó ötlet lehet, meg a kacérság is, de az a baj, hogy alapvetően nem "merek" így viselkedni. Akkor jön elő ez az énem, amikor pl valamilyen szerepjátékot játszunk, ezeket imádom, ilyenkor merek bármit tenni, mondani, az egész viselkedésem, gesztusaim, minden megváltozik, ilyenkor nagyon jól érzem magam, de csak a sima hétköznapokon ezt nem merem. Vagy pl 1-1 buli után is szívesen viselkedem ilyen kacérabban, de máskor csak úgy spontán nem jön ez az a baj.

2013. aug. 30. 15:43
 27/40 A kérdező kommentje:
26-os, mindre reagáltam ezek közül, kivéve a frizurára, de azzal tisztában vagyok, hogy milyen frizurától indul be, ezzel szerencsére pont nincs baj. :)
2013. aug. 30. 15:44
 28/40 anonim ***** válasza:
Mondjuk, ha a kislányos arcoddal van a "gond" akkor azon csak a smink segíthet. Azzal mi a helyzet?
2013. aug. 30. 15:44
 29/40 A kérdező kommentje:

Általában úgy sminkelem magam, hogy főleg a szememet, kifestem tussal, meg olyan szempillaspirált használok, amitől legtöbbször azt hiszik, hogy műszempillám van, szóval ez a leginkább hangsúlyos.

A számra pedig nagyon kis mennyiségű piros rúzst szoktam tenni, de azt csak éppen azért, hogy legyen valami kis színe, nem olyan látványos.

2013. aug. 30. 15:48
 30/40 anonim ***** válasza:
Én nem hiszem, hogy kislányos arcod van, ahogy így elképzellek. És azt sem tudom, honnan veszed, hogy a barátod nem tart szexinek.
2013. aug. 30. 16:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!