Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék még a magányom ellen, és miért érzem, hogy egy számomra külsőre ideális, szimpatikus, ám ismeretlen lányt is tudnék szívből ölelni és csókolni?
Először is: Istenem, bárcsak minden 17 éves ilyen kedves, értékes, aranyos lenne! Másodszor: nagyon nézd meg, kit tisztelsz meg a jövőben a személyiségeddel, azzal, hogy Veled lehet.
Én úgy gondolom, túl vagy az előző kapcsolatodon, már nyitnál másra, és ez így helyes!
Én emlékszem, 17 évesen, éppen egy nyári éjszakán ültem az ablakban és arról álmodoztam, hogy milyen jó lesz, ha majd újra szerelmes leszek... Most 34 vagyok, de még mindig jó érzés rágondolni arra az estére. Az életben, tudod, mindennek megvan a maga ideje. Neked most a várakozás ideje van itt. Ez arra jó, hogy még szenvedélyesebben ragaszkodj majd ahhoz, aki megérdemel!
Várj türelmesen, hamarosan érkezik, akit Neked szántak!!! :) Szorítok neked, szeretnék még hallani felőled! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!