Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, hogy a barátom nem tart eléggé szexinek, mit tehetnék ez ellen?
Figyelt kérdés
Szépnek gondol, aranyosnak, ilyesmi... dehát... lássuk be ez nem elég. :)
Szóval hogy változtathatnék ezen?
2013. aug. 30. 15:10
11/40 anonim válasza:
"van olyan, aki a férfi legnagyobb szexuális vágya." Tudod ez utóbbi max egy éjszakára való..
12/40 anonim válasza:
Gondolom azért kislányos az arcod, mert kislány vagy. Ne akarj idősebbnek látszani. If it ain't broke, don't fix it.
13/40 anonim válasza:
Én meg ebbe a kategóriába tartozom kedves előző és nem, nem csak egyéjszakára vagyok való. Elég undorító a gondolkodásmódod.
14/40 anonim válasza:
Újíts be valami frizurát ami kiemeli a szemed
15/40 anonim válasza:
Aha de sok van olyan aki egy éjszakánál többet nem tud adni.
16/40 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kislány, 22 éves vagyok, de akkor is kislányos az arcom.
Na meg az egész rokonságomnak. Anyukámat nagyon gyakran 20onévesnek nézik, nagymamám is rengeteget letagadhat a korából... szóval, ezt örököltem sajna, részben jó... viszont más szempontból annyira nem jó ez.
Én így mindig csak a "bájos" maradok, nem az izgató, szexi nő. :(
2013. aug. 30. 15:25
18/40 anonim válasza:
Tegyél már fel egy képet!
Nem hiszem el, hogy ez még nem jutott eszébe egyik válaszolónak sem, hogy erre megkérjen. Többet tudnánk segíteni... -.-
19/40 anonim válasza:
coolface555
4 évig voltam párkapcsolatban;)
Igen, Megan Fox vagyok -.-'
20/40 anonim válasza:
A megszólalásod alapján nem tudom, hogy melyik volt az a hülye aki 4 évig bírta veled...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!