Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Bővebben elnt!
Figyelt kérdés
Szóval a barátnőmnek gyakran rossz kedve van,eégl sok brutális dolgot élt át,de azt mondja hogy ő sosem lesz boldog.Engem ez szörnyen zavar:( úgy érzem hogy én cisnálok valamit rosszul,és azért nem boldog,sztetek mit tegyek ? Nagyon szeretem,és ő is engem...a nagy dolgot tervezzük...pedig még fiatalok vagyunk, kérlek segítsetek,mit tegyek hogy boldog legyen ? vagy hogy mondjam el neki hogy hogy érzek ? jó lenne ezen változtatni, nem csak az zavar hogy mondja hanem hogy sokszor emlegeti a régit...elég féltékeny típus vagyok,pedig tuodm hoyg azzal nem lesz már semmi sem...de azt a elgroszabb hogy télleg úgy érzme hogy tlaán nem tudom bodloggá tenni :( pedig legjobb mikor mosolyog és látszik rajta hogy boldog,de szeretném hogyha tartósan bodloggá tudnám tenni,és végre elfelejtené azt a sok rosszat ami vele történt,tudom az nem oylan egyszerű,de legalább hogyha tudnám hogy boldog mellettem:( (bocsánat a sok gelyesírási hibáért,és a rossz megfogalmazásért,de szörnyen magam alatt vagyok)
javítsd ki a hibákat, és mutasd meg neki a levelet :) (azért a féltékenykedős rész nélkül!)
viccet félre téve, sok mindent direktbe nem hiszem, hogy tehetnél, legyél nagyon türelmes, és mindig érezze, hogy szereted, és boldoggá akarod tenni, nem kell erről bezsélni szerintem, csak érezze. előbb-utóbb biztos elhiszi :)
2009. okt. 31. 20:39
3/11 anonim válasza:
Szia!
ha tenyleg olyan szornyu amit atelt akkor nem fogja nyomtalanuk kitorolni az emlekezettebol.
Te meg mikor maga alatt van akkor oleld at. mikor ez megvan akkor mond neki, hogy akarni lesz te veleleszel es segitesz. (persze ha tenyleg ugy gondolod, hogy meg tudod tenni) mert ha ezt mondod es 2-3 ev mulva elhagyod akk jobb ha most hagyod a francba. Nem azert mondom hogy megbantsalak. nezd a jovot. ha feltudod viditani es boldogga teszed akkor lesz egy kis jo velemenye is az eletben. DE. ha megbantod akkor senkiben nem fog megbizni soha...es lehet, hogy ez nem is valtozna meg.
ezen gondolkozz el. De amugy szerintem egy osszinte olelesnek mindenki nagyon orul.:)
2009. okt. 31. 20:41
4/11 A kérdező kommentje:
sokszor mondtam már neki, hogy rossz hogy nem tudom boldoggá tenni,de mindig azt válaszolta hogy nem az én hibám. deakor vajon miért nem tudom azzá teni ? :(
2009. okt. 31. 20:46
5/11 anonim válasza:
nem olyan egyszerű ez ám, ha már 15 évesen annyi brutális dolgot élt át az ember lánya...
csak a türelem! ne azon rágódj, hogy miért nem megy, tedd a dolgod, előbb-utóbb biztos sikerül! csak legyen türelmed kivárni
2009. okt. 31. 20:48
6/11 A kérdező kommentje:
sosem hagynám el és mindig hangsúlyozom,előtte is. az a baly hogy most nem tudtunk találkozni mert vendégségben volt rokonoknál elég messze :( holnap fogunk égre találkozni. És tudom hogy nem oylan egyszerű kitörölni az emlékezetéből,csak jó lenne ha kevesebet gondolna rá:( meg az előző barátját is szokta emlegetni :( Köszönöm az eddigi válaszokat
2009. okt. 31. 20:49
7/11 A kérdező kommentje:
a türelemmel nincs baj,mindent megér nekem hogy ő boldog legyen. köszönöm a segítséget
2009. okt. 31. 20:55
8/11 anonim válasza:
Próbáld minden napját széppé varázsolni és boldoggá tenni. Egy idő múlva díjazni foglya a fáradozásaidat azzal, hogy egyre jobb kedve lesz. Csak idő kérdése és kitartásé. Hidd el így biztos célba érsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!