Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek? Mit csináljak?
Interneten ismerkedtem össze egy fiúval,én pesti vagyok,ő balatonvilágosi.Nagyon tetszünk egymásnak,de van köztünk 3,5 év.(én 14,ő 17,5) Van amikor éjjel 2-3ig is fenn vagyunk és beszélgetünk,tök értelmes a srác,ezenkívül vicces is,én tisztára bele vagyok esve,viszont amikor észbe kapott hogy ekkora a korkülönbség,azt mondta,hogy nem szeretné,hogy pedofilnak nézzék. Figyeljetek,tudom hogy 14 éves vagyok,de érett vagyok,testileg is és lelkileg is.Ráadásul kinézek vagy 16nak. Az esett rosszul,hogy megint a korom...Mért baj ha valaki 14? Attól még lehet,tapasztalt,vagy okos.. áh.nem értem.. :/
Mit szóltok ehhez? Mit tegyek? Felejtsem el vagy ne hagyjam,hogy a korunk gátlásokat szabjon?

Szia!
17 f vok és 14 éves a barátnőm... akkor most én pedo lennék ?? nagyon szeretem és amugy meg még senki nem szólt meg érte. Szerintem ne hagyd, nincs miért hagynod :)

14 évesen tapasztalt? hehe
Én még 24 évesen is megdöbbenek néha,hogy 1-1 szituba mennyire nem ismerem magam.
Am én is a neten ismeretem meg a párom.
Elötte is ott ismerkedtem és bizony nem egyszer meg kétszer futottam bele szarcsi randikba.
Attól hogy a virtuális világba bejöttök egymásnak még nem biztos, hogy élőbe is jön a szikra. Ez tapasztalat, és még huszon x évesen is nehezen dolgoztam fel, nem hogy 14 évesen.
A lényeg ha találkozok ne legyenek elvárásaitok egymással szemben.
Bár asszem ez már késő.

Nem erről van szó. Hanem a netes ismerkedés veszélyétől.Itt nem a testire, hanem a lelkire gondolok.
Tudod te milyen más valaki a gép másik oldalán mint élőbe? :S
Nagyon -...-

Igazából hogy hogyan reagál rád a srác az szabja meg mit tudsz tenni.
De ez távkapcsolat lenne...nem jó
Ha vársz pár évet mondjuk mikor 19-20 leszel akkor akár 18-30 éves korig minden csávó belefér.
Ám ilyen korban még az emberek annyira mások...

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!