Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek ebben a szituban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emendre kérdése:

Ti mit tennétek ebben a szituban?

Figyelt kérdés

Előre leszögezem, hogy nagyon szeretem a barátnőmet, már több éve együtt vagyunk és nem akarom elhagyni!

Viszont megismerkedtem egy lánnyal, akibe szintén beleszerettem, de ő is belém.

Jó ideje ismerjük már egymást, de az érzés nem múlik, sőt...

Odáig fajult, hogy meg is csaltuk a párjainkat. Mert igen, neki is van pasija...

Én nem szeretném elhagyni a barátnőmet, mert tényleg nagyon szeretem, de ezt a lányt is nagyon szeretem. Egyszerűen mindkettő kell!!!

Ti mit tennétek?

2013. aug. 23. 17:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A régi nem kell neked, de nem akarod hogy te légyel a gonosz. Inkább hagyd el, jobb lesz neki nélküled.
2013. aug. 23. 18:04
 12/14 anonim ***** válasza:
Egyiket sem szereted, ha mindkettőt becsapod.
2013. aug. 23. 18:27
 13/14 anonim ***** válasza:
Éretlen vagy tartós kapcsolatra, ha mindenkibe beleszeretsz aki megtetszik, és szemérmetlenül képes vagy megcsalni.
2013. aug. 23. 18:40
 14/14 anonim ***** válasza:

több lehetőséged van:

1.maradsz a barátnőddel és a másik csajt békén hagyod

2. az új barátnőddel leszel és a régit dobod

3.az új barátnőd pasijával leszel és hagyod a csajokat

4.az új és a régi barátnőddel is leszel 3asban

5. a régi barátnőddel és az új pasijával leszel

6. az új barátnűddel és a pasijával leszel

7. mindenkivel együtt leszel egy 4 fős kommunában

8. elhagyod mindet és egyedül vagy egy ezektől független személlyel leszel.

szóval merészségtől függ az új barátnőtől kérdezősködj elsőnek miben lenne benne, utána ha szeretné hogy kitudódjon a kapcsolat a régi barátnő véleményét is kikérdezhetitek, és kialakul a fenti variációk eggyike.

bár ha létezik nyitott kapcsolat és mindenki benne van még a 7es is összejöhet.

a 8as lenne jó a régi barátnődnek szerintem

a 2es pedig az új barátnődnek

de ha csak beijedsz és nem mondod el akkor marad az 1es

2013. aug. 24. 02:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!