Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek ebben a szituban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emendre kérdése:

Ti mit tennétek ebben a szituban?

Figyelt kérdés

Előre leszögezem, hogy nagyon szeretem a barátnőmet, már több éve együtt vagyunk és nem akarom elhagyni!

Viszont megismerkedtem egy lánnyal, akibe szintén beleszerettem, de ő is belém.

Jó ideje ismerjük már egymást, de az érzés nem múlik, sőt...

Odáig fajult, hogy meg is csaltuk a párjainkat. Mert igen, neki is van pasija...

Én nem szeretném elhagyni a barátnőmet, mert tényleg nagyon szeretem, de ezt a lányt is nagyon szeretem. Egyszerűen mindkettő kell!!!

Ti mit tennétek?

2013. aug. 23. 17:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
o.O ez elég lehetetlen helyzet...
2013. aug. 23. 17:02
 2/14 anonim ***** válasza:
Vagy válassz,vagy hagyd el mind kettőt! Mi vagy te muzulmán? Ez nem normalis dolog. Most vagy ez,vagy az. Döntsd el,melyiket szereted jobban!
2013. aug. 23. 17:02
 3/14 anonim ***** válasza:
Az elsőt mindenképpen hagyd el, nem kell tovább aláznod, vagy megcsalnod a háta mögött. Az már a csajon is múlik, hogy összejöttök-e, mert vagy elhagyja a pasiját vagy nem. De az első nem érdemli meg, hogy megcsald. Nekem egy barátnőm van úgy, mint te, és eleinte tűrtőztette magát, de aztán minden lehető alkalommal félrelép, de nem hagyja ott a barátját, mert biztonságot ad, megszokta.
2013. aug. 23. 17:03
 4/14 anonim ***** válasza:

hát te jó hülye vagy, nem vagy tisztában a fogalmakkal ha valakit nagyon szeretsz azt nem csalod meg egy ilyen retek kurv_ával mert hát nyilván rib_anc ha csalja a pasiját

tehát az biztos nem igaz hogy nagyon szereted...

2013. aug. 23. 17:06
 5/14 A kérdező kommentje:

Ne becsméreljétek, nem ismeritek!

Ő egy végtelenül kedves, aranyos, szeretetreméltó lány!

Csak az a "baj", hogy mindkettejük az. Nincs szívem egyiküknek sem rosszat tenni :(

2013. aug. 23. 17:24
 6/14 anonim ***** válasza:
hát ha tényleg ilyen szeretetre méltó kedves lány akkor még nagyobb szemét vagy mint gondoltam hogy ezt teszed vele...
2013. aug. 23. 17:25
 7/14 anonim ***** válasza:
szerintem mindenképp válassz, dönsd el melyiket szereted jobban!
2013. aug. 23. 17:40
 8/14 anonim ***** válasza:
6-ost adom. mondd is el a lánynak, legalább könnyebb lesz döntened mert a csaj biztos kirak ha van esze.:) szegény lány, nélküled jobb lesz neki hidd el! ilyen pasit senkinek nem kívánnék, inkább az egyedüllét mint ilyen szánalmas fiú.
2013. aug. 23. 17:48
 9/14 anonim ***** válasza:
Egymásnak valók vagytok, mindkettőtök megcsalta a "szeretett" párját, meg is érdemlitek egymást.
2013. aug. 23. 17:51
 10/14 anonim ***** válasza:
Ez gázos. Szerintem az elsőt dobd! Nem véletlenül szerettél bele a másikba!
2013. aug. 23. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!