Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennetek az en helyemben ebben a szituban?
Figyelt kérdés
Ti mir tennetek ebben a szituban? 1. Amikor kicsi voltam volt egy legjobb fiu baratom. (aki meg mindig az) 2. Egyik alkalomal amikor epp hozza mentem, hogy fesuk ki az uj szinezomet. (oviban ) amikor azon kaptam, hogy cs. O. k. o. l. o. z. i. k az egyik lanyal. Akivel azota se vagyok jobban.2. Mindketen tagadjak ami tortent. De nem ertem miert! 3. A csaj egyidos a fiuval. En meg nagyobb vagyok naluk kb.1,2-3 honapal 4. En is szerelmes voltam a fiuba akarcsak a csaj.4.2011-ben meg is csokoltam meg minden. Egy felelsz vagy mersz jatek miatt! 5. Amikor szerelmet vallotam a fiunak kb.2x visszautasitot asztan fb. Irta, hogy szeret. Asztan masnap meg irta, hogy az egyik osztalytarsat szereti. Hat egy evig kertem hogy adjon egy eselyt. Erre fel nem adot 6. Vegul a fiu meg a csaj 5-be mentek s hat varosra ment a csaj is. (a fiu mar 1. osztalytol 2 felevetol varosra ment tanulni szemelyes okok miatt) 7. A fiu tudja, hogy nem szeretem a csajt! Es aztmonta nkm hogy nincs joban a csajal. Illetve baratsagban.8. Jelenleg nkm van parom. Akit a fiu szivbol utal amiert szèkely! 9. Osszevesztunk a fiuval szemelyes okok miat s azt monta, hogy nincs is rosszban a csajal csak hazudot nkm! 10. A csaj total h. u. l. y. e mert direkt azzal a buszal megy haza ameikel a fiu hogy vele legyen meg minden.11. A csaj olyan ketszinu. Mivel, hogy felhiv engem es nem is beszel a telefonban hanem kibeszel engem a hatam mogot a fiuval.12. Ha ez szamit akkor elmondom, hogy a csajt egyszer jol pi. Csan is rugtam es a fiu ugy leorditot meg elhordot mindenek, hogy az mar nem igaz. En 17-18L ok meg 16/F 16/L parom meg 25-26/F Kimeljetek a hul. Ye komiktol. Bocsanat a helyesirasi hibakert#Nm.nm.
2013. aug. 4. 22:27
1/4 anonim válasza:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
2/4 anonim válasza:
hagynám az egészet a francba
mondjuk én nem is csináltam volna ilyeneket
3/4 A kérdező kommentje:
A pi***rugas az idegesegemben tettem nem masert... koszonom a valaszokat es hogy szantatok ram par percet ..koszonom
2013. aug. 4. 22:35
4/4 anonim válasza:
ennyit még egy nő miatt nem szenvedtem mint hogy elolvastam ezt a förmedvényt. cserébe legalább dugunk egyet? közbe elmeséled normálisan én meg utána segítek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!