Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne csinálni ebben a szituban?
Én ugyan csak 18 éves vagyok, de tartom magam annyira érettnek, hogy válaszolhassak a kérdésedre!
Ez a viszony szerintem halálra van ítélve. A főnököd kedveskedik neked, bókol. Elég érdekes, hogy dobálózik olyan szavakkal, hogy "megőrülök érted" de azt már megmagyarázni nem tudja hogy miért...
Szerintem kényelmes neki, hogy otthon várja a felesége, aki mos főz takarít. Te pedig kielégíted.
Mint már említetted, a munkahelyeden többeknek feltűnt a helyzet. Mi van, hogy ha ezek között van egy "jóakaród" és esetleg robbantja a bombát? Esetleg még munkahelyet is válthatsz majd a későbbiekben, pontosan emiatt...
Ha élvezed, ne hagyd abba. Ebből két dolog jöhet: az idő során esetleg beleszeretsz, ő elhanyagol téged és kerülnétek egymást...
Vagy kiderül a munkahelyen és pletyka tárgya leszel.
Jól gondolod, mindenképp csalódni fogsz.
Ne haragudj, ha negatív voltam de így gondolom.
L18
Nem írtad, mennyivel idősebb nálad. Gondolom pár évvel több, ha már főnök, plusz felesége (gyereke?) van. A te szempontodból semmit nem jelent, hogy eddig várt a szexszel, remélhetőleg a lelkiismeretével küzdött...csak aztán ez vesztett.
Minden pasinak hízeleg, ha egy nálánál fiatalabb csajnak tetszik, "megőrjíti". Játszik veled, de ne hidd, hogy itt komoly kapcsolat fog alakulni! Akkor nem így állt volna neki.
Sérülni te fogsz, meg a feleség, ha kitudódik. Ő meg kivette a dologból azt, ami kellemes volt. Térj észhez, és keress magadnak szabad, csak rád vágyó szerelmet!
Feltételezem, te már fülig szerelmes vagy, és várod,hogy elhagyja a nejét...
Sajnálom, de ez valószínűleg nem fog bekövetkezni...
Van az úgy,hogy két ember hiába szereti egymást, tudod, társadalmi elvárások, ha esetleg van gyerek is a dologban, akkor már közrejátszik a kötelesség is.
Ha nem akarsz sérülni (ennél jobban), akkor keress magadnak mást, még ha csak hézagpótlónak is kell... De sajnos ennek tényleg nincs jövője...
Vagy a másik lehetőség az,hogy kibékülsz a tudattal,hogy másodhegedűs vagy... De azt nem ajánlom... Nő vagy, előbb-utóbb elkezded magadat belülről felemészteni, és meg fogsz undorodni magadtól.
Ügyesen!
20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!