Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoljak ebben a szituban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoljak ebben a szituban?

Figyelt kérdés
Tegnap volt haveromnak a szülinapja és feljött h nálam ünnepeljük meg. annyira jól sikeredett a buli hogy kb hajnali egyre kidőltem de ő és a párom még továbbra is ittak. nem az lett volna a helyes h ha a házigazda kidől akk a párom odajön mellém? erre inkább tovább ittak meg had ne tudjam még mit csináltak egészen 4 óráig. Ja és még el is kísérte egy darabig haza. A legutóbbi buliban felajánlotta neki a srác h ha már úgy is kidőlt a párod gyere ülj az ölembe.

2013. júl. 16. 13:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
bocsi, de nem értem h itt ki a pasi ki a csaj.. ki kisért kit haza?
2013. júl. 16. 13:48
 2/18 anonim válasza:
Ezt szerintem mindenképpen a pároddal kellene megbeszélned.. Ha csak barátilag kísérgeti, akkor nincs baj, az ölbeülős dolog meg lehetett az alkohol miatt. Ha nem volt komolyabb dolog (csók stb.) akkor talán nincs baj.
2013. júl. 16. 13:50
 3/18 A kérdező kommentje:
nem tudom h volt e csók köztük mert ugye megint kidőltem, de nekem az a furcsa h nem is én voltam a szülinapos és miért engem kellett "itatni". meg h miéért nem ment haza a srác amikor én kidőltem. Sztem úgy korrekt a dolog ha hazament volna egyből.
2013. júl. 16. 13:53
 4/18 anonim ***** válasza:

"Mit gondoljak ebben a szituban?"

Én a helyedben azt gondolnám, hogy a csajomnak rohadtul elege van abból, hogy a szerelme minden bulin ájultra issza magát...

2013. júl. 16. 14:00
 5/18 A kérdező kommentje:
a saját házamban hadd csináljam azt amit akarok...köszi, nem járok buliba, kocsmába meg ilyenekbe, talán annyi kijár nekem h fél évente ki k.o.zom magam
2013. júl. 16. 14:02
 6/18 anonim ***** válasza:
Hát ha nem tetszik h ketteseben maradnak akkor pedig az a legjobb megoldás h nem iszod magadat ájultra. Inni lehet mértékkel is és itatni csak azt lehet aki hagyja. Most hiába replikázol itt h had csináld azt amit akarsz. Felőlünk azt csinálsz, de aztán ne siránkozz ha nem tudod mi történt meg h kettesben maradtak. Az én párom haverja sem menne haza (bár páromat még sosem láttam annyit inni h kidőljön) mert velem is jóban van és beszélgetnénk tovább. Volt olyan nem is egyszer h míg ő elment biliárdozni v mással beszélgetni, addig én ott maradtam valameik haverjával és beszélgettünk. Csak ugye mi megbízunk egymásban és nem féltékenykedik egy haverra.
2013. júl. 16. 14:13
 7/18 anonim ***** válasza:
az én pasim is hazaviszi a haverbarátnőjét, ha kv-znak. :) ez a normális, jóhogy már nem hagyja magára, mik vannak a mai világban, nem is csodálom....szal nyugi:)
2013. júl. 16. 14:14
 8/18 A kérdező kommentje:
nem aggódnék ha nem ajánlotta volna fel a srác neki télen h gyere ülj az ölembe mert....azt viszont furcsállom h addig semmi bajom nem volt amíg kimentem wc-re viszont amikor visszajöttem és kortyoltam a boromból az miért volt keserű...megittam és utána se kép se hang
2013. júl. 16. 14:28
 9/18 anonim ***** válasza:
ne legyél már paranoias.. tuti h nem drogoztattak be..
2013. júl. 16. 14:28
 10/18 anonim ***** válasza:
Jajjj te jó isten. Már mérgeznek is igaz??? Te teljesen hülye vagy XD XD
2013. júl. 16. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!