Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallgassak a megerzeseimre, ha nincs logikai alapja?
Szoval eleg szerencsetlen vagyok parkapcsolati teren. Egy eve volt valakim, akiben 100%-ig megbiztam, aztan atvert. Tobb honap, majdnem egy ev kellett, meg tultettem magam a dolgon, jott egy masik, addig szeditett, amig lefektetett, aztan lelepett. Most jott egy masik es kicsit rossz eloerzetem van, folyton hozzajuk hasonlitom es ideges leszek, ha valamifele hasonlosagot eszreveszek, pl. a hangja meg a beszedstilusa nagyon hasonlit a masodik pasiera. Nem igaza tudom, mitevo legyek, meg egy pofaraesest nem szeretnek, de meg mindig nem tudom, mire kell figyeljek, hogy eszrevegyem az esetleges arulkodo jeleket...
Segitee valaki??
25/N
Szerintem ez nem megérzés, hanem egyszerüen még nem vagy túl az elözö kapcsolatokon.
Másrészt sok nö mindig ugyanolyan tipusú férfit "választ" magának.
Szerintem elöször is jobb lenne, ha egy ideig - egy év legalább - párkapcsolat nélkül élnél, és elöször magaddal jönnél egyenesbe, mielött kezdesz valakival. Ugyanis ha elkezdesz gyanakodni, akkor a viselkedésed is megváltozik és EMIATT garantált, hogy a kapcsolatnak hamar lesz vége.
az soha nem baj ha hallgatsz a megérzéseidre.
Egy tuti jel lehet ha nagyon 'nyájasan' viselkedik. Ill.ha nagyon nyomul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!