Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi van velünk? Mert én nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van velünk? Mert én nem tudom. :S

Figyelt kérdés
Nem arra vagyok kiváncsi, hogy mekkora egy rohadt k*rva vagyok, ugyhogy ha e szemponból szeretnél minősiteni, akkoe léphatsz is vissza.Tehát:Lassan 3 hónapja megismerkedtem valakivel, aki a szeretőm lett.Elvagyunk, csak hiányolom hogy becézgessen, meg kicsit többet szeretgessen.Én fülig beleestem, de ő inkább hátrál.Pedig ő jobban akarta ezt a kapcsit, mint én.Nem a szex hiányzik, hanem a törődés.Mindig azt hangoztatja, hogy ez egy laza szeretői kapcsolat.Csak a szex miatt kellenék neki??? Ha talit kérek, többnyire megoldja.Hogyan utalhatnék arra, hogy egy kicsit többre vágyom, mind hogy megb*sszanak.Szeret engem ez a pasi, vagy csak unja a f*szverést.Elegem van!
2009. okt. 29. 13:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/78 A kérdező kommentje:
15 12 nem vágtalak át, talán el kellet volna olvasni a kérdést.----Tehát:Lassan 3 hónapja megismerkedtem valakivel, aki a szeretőm lett.Elvagyunk, csak hiányolom hogy becézgessen, meg kicsit többet szeretgessen.Én fülig
2009. okt. 29. 15:16
 52/78 anonim ***** válasza:
És akkor boldog lennél, ha szeretne, ha szenvedne hiszen te nem válsz el, nem leszel az övé, csak kihasználod, csak a szexre kell :(
2009. okt. 29. 15:16
 53/78 A kérdező kommentje:
15:15 nem, kértem senkit hogy minösitsen.neked is csak azt tudom ajánlani mint az elözönek.bocs
2009. okt. 29. 15:17
 54/78 anonim ***** válasza:
Igen a szeretőd, nem mondtad azt h FÉRJNÉL vagy! az azért más tészta...
2009. okt. 29. 15:17
 55/78 A kérdező kommentje:
nem a szexre kell.ne legyen szerelmes.csak szeressen
2009. okt. 29. 15:18
 56/78 anonim ***** válasza:

Akkor is ezt írtad volna ha Te lennél a szerető meg utána itt magyarázgattad hogy de jó lenne ha ő is szerelmes lenne, meg "áploná" a lalked is meg ilyenek.......

Beszélsz őssze-vissza

Élveznéd ha szerelmes lenne és szenvedne miattad?

2009. okt. 29. 15:19
 57/78 anonim ***** válasza:
Szeressen? Mit szeressen rajtad?! A jellemed?
2009. okt. 29. 15:21
 58/78 anonim ***** válasza:
Na akkor kibújt a szög a zsákból, még jó hogy tettem egy célzást, mert így már egész más felállása van a dolognak, akkor egy hülye lotyó vagy, aki mellé nem való pasi, csak sajnálni tudom azt a balekot aki elvett, egy ilyen ringyónak meg agyalnia kéne még 10 évet minimum, míg eldönti hogy akkor ki is kell neki valójában addigra meg a szottyadt valagára meg már nem lenne kíváncsi senki...
2009. okt. 29. 15:22
 59/78 A kérdező kommentje:

miért érzem azt hogy vele beszélgetek?????

:DDDDD

2009. okt. 29. 15:23
 60/78 anonim ***** válasza:

nyavajogsz itt, szerencsétlen meg lehet hogy tényleg rád gondolt, azt hitte talán elvállsz, talán lezs közetetek valami komoly nem csak szex.

pfffffffffff nincs is rá szó mit gondolok rólad :(

"Találtam egy olyan beszélgetést, hogy össze akarták hozni egy csajjal, aki a zsánere lenne, de a saját szememmel olvasta, hogy nem érdekli, mert lehet összejön valakivel(ez lennék én) akkor ezt minek vegyem:?

2009. okt. 29. 15:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!