Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi van velünk? Mert én nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van velünk? Mert én nem tudom. :S

Figyelt kérdés
Nem arra vagyok kiváncsi, hogy mekkora egy rohadt k*rva vagyok, ugyhogy ha e szemponból szeretnél minősiteni, akkoe léphatsz is vissza.Tehát:Lassan 3 hónapja megismerkedtem valakivel, aki a szeretőm lett.Elvagyunk, csak hiányolom hogy becézgessen, meg kicsit többet szeretgessen.Én fülig beleestem, de ő inkább hátrál.Pedig ő jobban akarta ezt a kapcsit, mint én.Nem a szex hiányzik, hanem a törődés.Mindig azt hangoztatja, hogy ez egy laza szeretői kapcsolat.Csak a szex miatt kellenék neki??? Ha talit kérek, többnyire megoldja.Hogyan utalhatnék arra, hogy egy kicsit többre vágyom, mind hogy megb*sszanak.Szeret engem ez a pasi, vagy csak unja a f*szverést.Elegem van!
2009. okt. 29. 13:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 A kérdező kommentje:
Vannak közös dolgaink, és ott találtam meg.Nem szép dolog, de enm ez a lényeg.
2009. okt. 29. 14:17
 32/78 anonim ***** válasza:
Harmadik vagyok: sztem sem szép dolog, h "véletlen rábukkantál", de ha így viselkedik, egyáltalán nem biztos, h te vagy az a bizonyos akivel lehet h összejön. Akkor viszont felejtsd el, mert annak már tényleg semmi értelme.
2009. okt. 29. 14:22
 33/78 anonim ***** válasza:

TE HÜLYÍTED MAGAD :( Kifordítod a szavakat

A szerető az nem szeret-Ő. A szerető az az örök harmadik a szerelmi háromszögben

2009. okt. 29. 14:23
 34/78 A kérdező kommentje:

A normális válaszokat köszönöm szépen!!! Már csak azt kellene tudni hogy vegyem rá magam hogy megváljak tőle???

Megőrülök:S

2009. okt. 29. 14:25
 35/78 anonim ***** válasza:
MAjd ha már nagyon nem lesz elég neked a mostani szeretőstátusz akkor fogsz tudni lépni
2009. okt. 29. 14:30
 36/78 A kérdező kommentje:

Úgy legyen:)

mégegyszer köszönöm most elgondolkodok egy kicsit asszem:S

2009. okt. 29. 14:34
 37/78 anonim ***** válasza:
Harmadik: legjobb lesz ha véget vetsz ennek. Sajnos az ilyen kapcsoaltok ideig-óráig jók, izgik és jól érzed magad, de ez csak önámítás. van akinek van bnője és mellette csinálja, akkor nem fogja dobni a barátnőjét érted, te maradsz az örök harmadik. Olyan is van h csak szórakoztok, nyitott kapcsolat, de lehet h képbe jön egy harmadik, akivel lelép. próbálj meg ettől megszabadulni, mert ez a lelki teher csak nagyobb lesz! én szorítok
2009. okt. 29. 14:35
 38/78 anonim ***** válasza:

Én is voltam szerető.Nem kell most elkezdeni köpködni mert bevettem azt a dumát hogy otthon ilyen meg olyan szar a helyzet.....

Eleinte jóvolt aztán egyszercsAk szerelmes lettem.

Amikor rájöttem hogy soha nem lehet csak az enyém, és esze ágában sincs elválni, sőt valószínű nincs is igazán probléma otthon akkor kiléptem.Mivel nagyon meg voltam sértődve(úgy éreztem becsapott, hazudott... stb) nem is volt annyira nehéz :)

2009. okt. 29. 14:40
 39/78 anonim ***** válasza:
a csaj nem szerető, csak szimplán hülye.
2009. okt. 29. 14:42
 40/78 A kérdező kommentje:
Szerető! ugyanebben a cipőben vagyok mint te! Én is megsértődtem, de valahogy mindig arra jutok hogy kell ő nekem! Én sem akarok elválni! de egyszerüen nem tudom megmondani hogy ennyi volt, mert amikor eggyütt vagyunk, akkor meg olyan jó!Csak mikor telón vagy msn en beszélünk akkor olyan furcsa!:S
2009. okt. 29. 14:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!