Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Mit érezhet? Mi van velünk?
Van egy pasi akiért oda vagyok. Talán szeretem is. Volt már köztünk egys más,de szex nem. Beszélgettünk,és azt mondta,azaz én kérdeztem,h akkor most mi van? erre ő,nem tudja ő sem de ez több mint szimpla vonzalom. Akkor most mi is van? Ezt,hogy értsem? Meg azt is mondta,sokszor alig tudja megállni,h ne nyúljon hozzám,és,h ha lenne 1 olyan pillanat rám ugrana?
Szerintetek?
félős a pasi!
általában akkor van ilyen ha a csajnak 1, van barátja 2, ha jó haverok vagytok és nem mer kezdeményezni
Ez mind így van.
Van valakim,de neki is. Sokszor úgy beszél,h jóformán körbeírja mit akar de ha mondom,h akkor ne körbeírja a dolgokat,hanem mondja meg konkrétan azt mondja ő megmondta.
?
szóval van párotok azaz valakitek mindkettőtöknek..
így nehezebb!
ez zavaros helyzet... :) De nem megoldhatatlan.
Jól gondolom, hogy nem mondja ki azt a szót a szemedbe, hogy "SZERETLEK. NAGYON SZERETLEK" noss??
valamitől tart ha ez így van....lehet nem biztos benne h te is szereted őt ugyanúgy, mert ha téged választ akkor előző csajszit dobni kell, és kérdés h te is otthagynád e a pasidat érte! És szerintem ettől fél...
- egyrészt, hogy te is szereted e ugyanúgy
- másrészt, hogy biztos otthagynás e a pasidat mert ha nem akkro ő egyedül marad....
szóval?
ámde hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!