Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Velünk is ez fog történni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velünk is ez fog történni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 3 hónapja megismerkedtem egy férfival, aki Németországban dolgozik, 3 hét kint, 1 hét itthon, amúgy egy városban lakunk. Ő egy rendkívül kedves, nyugodt, önzetlen férfi. Hasonló az életünk is, mindketten elváltak vagyunk, neki és nekem is van gyermekem. Már nem akarunk házasodni és újabb gyerekeket sem szeretnénk, egyszerűen csak szeretni akarjuk egymást, ami tökéletesen működik is. :) De ettől függetlenül vannak bennem félelmek. A 12 éves házassága a külföldi munkája miatt ment tönkre (a felesége itthon megcsalta), illetve a válása után volt egy másfél éves komoly kapcsolata, aminek szintén a távollét miatt lett vége (a nő férjet, és gyereket szeretett volna). Most úgy érzem, hogy bírni fogom az állandó távollétet, hiszen három hét nem nagy idő,de ők miért nem bírták? Vagy idővel mindenki besokal? Szerintetek velünk is ez fog történni? 33 N
2011. okt. 27. 15:15
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Szerencséd van, hogy ismerem a szomszéd cigány asszonyt, aki nem mellesleg jós. Ezt üzeni nektek: "Kedveském, igen... látok valamit... JAJJ, szörnyűség...! Kedveském, nem mondhatok többet."
2011. okt. 27. 15:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen.
2011. okt. 27. 15:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ne gondolkozz ilyeneken, mert az fogja elrontani a kapcsolatot. Élvezd amíg tart, aztán ki tudja, lehet nálatok működni fog.
2011. okt. 27. 15:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez kettőtökön múlik,nem muszáj annak történnie.
2011. okt. 27. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!