Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van velünk? Mert én nem tudom. :S
Figyelt kérdés
Nem arra vagyok kiváncsi, hogy mekkora egy rohadt k*rva vagyok, ugyhogy ha e szemponból szeretnél minősiteni, akkoe léphatsz is vissza.Tehát:Lassan 3 hónapja megismerkedtem valakivel, aki a szeretőm lett.Elvagyunk, csak hiányolom hogy becézgessen, meg kicsit többet szeretgessen.Én fülig beleestem, de ő inkább hátrál.Pedig ő jobban akarta ezt a kapcsit, mint én.Nem a szex hiányzik, hanem a törődés.Mindig azt hangoztatja, hogy ez egy laza szeretői kapcsolat.Csak a szex miatt kellenék neki??? Ha talit kérek, többnyire megoldja.Hogyan utalhatnék arra, hogy egy kicsit többre vágyom, mind hogy megb*sszanak.Szeret engem ez a pasi, vagy csak unja a f*szverést.Elegem van!2009. okt. 29. 13:44
21/78 anonim 

válasza:

Harmadik vagyok: attól tartok, h ő nem viszonozza az érzéseidet. Hozzáteszem: még. Az ilyen kapcsolatok bármilyen irányba elmozdulhatnak. Amúgy meg vegyél vissza sztem kicsit az érzelgősségből, majd ki fog derülni, h erre h reagál. Elvégre ez a kapcsolat így indult, nem? Csak szex. ha nem változik a helyzet és ez nyomaszt téged, akkor dobd, nem érdemes így benne maradni, mert ez egy ördögi kör.
22/78 A kérdező kommentje:
Független ez biztos.
Találtam egy olyan beszélgetést, hogy össze akarták hozni egy csajjal, aki a zsánere lenne, de a saját szememmel olvasta, hogy nem érdekli, mert lehet összejön valakivel(ez lennék én) akkor ezt minek vegyem:?
2009. okt. 29. 14:10
23/78 anonim 

válasza:

Találtál egy beszélgetést?
Nyomozol utána?!?!?!
24/78 anonim 

válasza:

miért vagy benne olyan biztos, hogy te vagy? amúgy hol találtad?
26/78 A kérdező kommentje:
Harmadik és utolsó előtti megfogadom a tanácsotokat.Visszaveszek és várok.:S
2009. okt. 29. 14:12
27/78 A kérdező kommentje:
Szerintem az most mindegy.Nem nem nyomozok, rábukkantam.mindegy hogy hol hosszu lene leirni, meg nem is ez volt a kérdés.
Hát a jelekböl ugy néz ki.legalább is remélem. de most elbizonytalanitottál
Mindketten 23
2009. okt. 29. 14:13
28/78 anonim 

válasza:

Vársz? Egyértelműen megmondta hogy számára ez egy laza szertői kapcsolat.Minimális az esély hogy belédszerelmesedik ha eddig nem tette
29/78 anonim 

válasza:

Csak úgy rábukantál? ez nagyon nem szép dolog,sőt visszataszító :S
30/78 A kérdező kommentje:
Ezt a szerető dolgot szó szerint vettem/venném:Szeret-Ő.Lehet nem igy kellet volna,??:O
2009. okt. 29. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!