Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van velünk? Mert én nem tudom. :S

"Csak a szex miatt kellenék neki??? " szerinted?
ő nem azért találkozgat veled és b@sz meg téged, mert szerelmes beléd, sőt neki így könnyebb, nem kell babusgatni téged, hanem csak csettint és már mászol is az ágyába;) te akartad ezt, te mentél bele a szexbe kapcsolat nélkül. Most ezt kell szeretned:P

A választ már leírtad
"Mindig azt hangoztatja, hogy ez egy laza szeretői kapcsolat"
Ez egyértelműen azt jelenti nem szeret

Első, asszem igazad van.
sajnos.
Harmadik,honnan tudod,???:D
Arra értem, hogy amikor mondom hogy milyen jó volt veled vagy hogy hiányzol ,az a válasz rá, hogy:az jóóó!!!Most ebböl mit vegyek ki???Magától is mondja hogy szeret, de valami mégsem az igazi.Vagy vannak ilyen pasik akik nem mutatják úgy ki?Néha javul a helyzet, néha meg ugy érzem csak nyűg vagyok neki.ha kérdezem hogy nincs e baj, vagy h kellek e még, leolt, hogy hagyjam a hülyeségekkel, bizzak benne, ha lesz valami akkor szól.:S Nem értem. Hagyjam a francba vagy mi? De szeretem!:S

LOL. Te magad írtad a kérdést + választ (csak fordított sorrendben:
"Mindig azt hangoztatja, hogy ez egy laza szeretői kapcsolat.Csak a szex miatt kellenék neki???"

Mert szeretem azért nem!o.O
teljesen magába bolonditott!:O
Pedig nem egy adonisz, csaka jelleme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!