Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elpocsékoltam a fiatalságom? Nem volt még barátom 23 évesen.
Egyáltalán nem pocsékoltad el... én 20 éves vagyok és most van az első barátnőm. Eddig nem volt rá szükségem meg voltam nélküle.
Amúgy is 14-17 évesek kb semmit nem tudnak a szerelemről.
Tisztelet a kivételnek!!!
Abban a korban nincsenek olyan komoly elmélyült kapcsolatok..
Úgy gondolom srácoknak tiszta főlős kapcsolat 19-20 éves korukig... kb akkora érnek meg egy komoly kapcsolatra, addig meg mennek ezek a tini szerelmek..
Tisztelet a kivételnek!!!
Lányok kicsit korábban érnek ,de még nem vagy egyáltalán lecsúszva semmiről. 23 év még elégé fiatal vagy, ha annyira zavarj keress párt és ne várj. Ha nem zavar akkor meg várj hogy megtaláljanak.
3. vagyok, és azt gondolom, ne társat keress, hanem jó fej embereket, és utána valamelyikből egyszer csak "hopp" férj lesz... :)
Én sok lánnyal kavartam, de annyira belefáradtam már, hogy mára már csak "dumálgatok", és most még több lehetőségem van, mint eddig... Amiről le tudsz mondani, az lehet igazán a tied! :D
Ne akarj pasit, akkor lesz pasid! :))
Dumálj, ismerkedj, és találsz értelmeset... ;) De ne párkeresés céljából!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!