Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elpocsékoltam a fiatalságom?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elpocsékoltam a fiatalságom? Nem volt még barátom 23 évesen.

Figyelt kérdés
Több ismerősöm már házas vagy már a babájukat várják... Röhejes, hogy pár 14 évesnek van fogalma róla milyen egy kapcsolat, milyen ha szeretik őket, milyen normális életet élni, eljárkálni, nekem meg nincs.
2013. aug. 19. 09:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Basszus, ezek már korán reggel kezdik? :D
2013. aug. 19. 10:04
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem pocsékoltad el... én 20 éves vagyok és most van az első barátnőm. Eddig nem volt rá szükségem meg voltam nélküle.

Amúgy is 14-17 évesek kb semmit nem tudnak a szerelemről.

Tisztelet a kivételnek!!!

Abban a korban nincsenek olyan komoly elmélyült kapcsolatok..

Úgy gondolom srácoknak tiszta főlős kapcsolat 19-20 éves korukig... kb akkora érnek meg egy komoly kapcsolatra, addig meg mennek ezek a tini szerelmek..

Tisztelet a kivételnek!!!

Lányok kicsit korábban érnek ,de még nem vagy egyáltalán lecsúszva semmiről. 23 év még elégé fiatal vagy, ha annyira zavarj keress párt és ne várj. Ha nem zavar akkor meg várj hogy megtaláljanak.

2013. aug. 19. 10:09
 13/17 anonim ***** válasza:

3. vagyok, és azt gondolom, ne társat keress, hanem jó fej embereket, és utána valamelyikből egyszer csak "hopp" férj lesz... :)

Én sok lánnyal kavartam, de annyira belefáradtam már, hogy mára már csak "dumálgatok", és most még több lehetőségem van, mint eddig... Amiről le tudsz mondani, az lehet igazán a tied! :D

Ne akarj pasit, akkor lesz pasid! :))

Dumálj, ismerkedj, és találsz értelmeset... ;) De ne párkeresés céljából!!! :D

2013. aug. 19. 11:14
 14/17 anonim ***** válasza:
Ahogy vesszük. Az első komoly szerelem engem is 21 évesen ért el, az első barátnőm viszont 16 évesen volt. Én úgy gondolom, hogy ez azért lehetett fontos, hogy tapasztaltabb legyek, mire valaki olyannal leszek, akit tényleg szeretek. Sokat egyébként nem vesztettél. Az első szakitás, ha veled szakitanak, nagyon rossz tud lenni
2013. aug. 19. 11:39
 15/17 anonim ***** válasza:
Én is sokszor érzem ezt, hogy "elpocsékoltam" egy csomó időt, mert én nem estem át azokon a dolgokon amiken a korombeliek már talán rég túl vannak. Nekem sem volt még soha senkim, se első csók, se egyebek. Mondjuk én nagyjából tudom az okát és már úgy érzem, közel járok ahhoz, hogy végre legyen valakim. Egyszer úgy érzem, hogy jól megvagyok egyedül is, elfoglalom magam mással, máskor meg szenvedek, hogy hogy lehetek ennyire szerencsétlen... De nem tudok mást csinálni, minthogy kivárom míg jön valaki, persze azért tenni is kell érte, hogy úgy alakuljanak a dolgok. :) 19/L
2013. aug. 19. 12:08
 16/17 A kérdező kommentje:
Akkor az én esetem reménytelen. Víz nem kell annyira nekem, mint egy társ...
2013. aug. 19. 23:52
 17/17 anonim ***** válasza:
miért kéne jobban egy társ, mint a viz? ez hülyeség.. néha elég idegesitőek tudnak lenni. Különben is, inkább később egy normálissal, mint korábban sok-sok idiótával.. én sajnos utóbbit tapasztaltam
2013. aug. 20. 01:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!