Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elpocsékoltam a fiatalságom?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elpocsékoltam a fiatalságom? Nem volt még barátom 23 évesen.

Figyelt kérdés
Több ismerősöm már házas vagy már a babájukat várják... Röhejes, hogy pár 14 évesnek van fogalma róla milyen egy kapcsolat, milyen ha szeretik őket, milyen normális életet élni, eljárkálni, nekem meg nincs.
2013. aug. 19. 09:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
0%
elpocsékoltad.:/
2013. aug. 19. 09:30
 2/17 anonim válasza:
Hogy értve elpocsékoltad ? Nem nagyon jártál diszkóba,vagy ehhez hasonló helyekre ahol ismerkedhetsz? Tehát inkább otthon ülő típus vagy inkább ? Vagy jársz csak ha volt is lehetőséged pasira,nem felelt meg igazán,és inkább elutasítottad ? Hirtelen ezek jutnak eszembe kicsit pontosítsd az okot kérlek.
2013. aug. 19. 09:32
 3/17 anonim ***** válasza:
Pocsékolás az élet, ha társ nélkül élvezed az ételek ízét, a napfelkelte fényét, a sportolás örömét, a hobbik hasznát, és a tanulás eredményét? :) Akkor pocsékolsz, de én nem érzem így, pedig még nem volt barátnőm... 22f :D
2013. aug. 19. 09:32
 4/17 anonim ***** válasza:
Nem pocsékoltad el, de a fiatalságot még egyáltalán nem ért véget. Nekem sok barátom volt már tizenévesen is, de így visszanézve teljesen felesleges volt. A felére nem is emlékszem, hogy milyen volt, a másik feléből pedig nem merítettem túl sok tapasztalatot. 20 felett kezdődik az élet, ilyenkor érdemes belekezdeni, ha csak azt nézzük, hogy a randik legalább nem anyuci pénzéből fizetődnek ki.
2013. aug. 19. 09:33
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
23 èvesen csalàdot ?az Igen azok tudnàk èlni....
2013. aug. 19. 09:48
 6/17 anonim ***** válasza:
76%
Tizenévesen szerintem tök felesleges még ilyesmivel foglalkozni, a 14 éveseknek semmi fogalmuk arról, milyen egy _normális_ kapcsolat, ők csak hisztiznek meg drámáznak meg azt képzelik mekkora komoly felnőttek már, meg ilyenek. Kinek kell ez? Nekem sem volt még barátom, de nem hiszem, hogy elpocsékoltam volna bármit is, sőt...
2013. aug. 19. 09:50
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy nem, mert túl sokat SIMS-ezel. :)
2013. aug. 19. 09:54
 8/17 A kérdező kommentje:

Igen, nem járkáltam el sehová, bár most sem szeretnék olyan társaságban lenni akiknél a vedelésről szól az élet és mindenkivel kavarnak aki mozog. Visszafogott mértékben még tetszene.

Nem jöttem össze senkivel ha nem voltunk mindketten szerelmesek.

Nem pocsékolás, csak nehéz élvezni tök egyedül. Ennek is megvan az előnye, mint ahogy leírtad, de hosszú évek után már valami másra is vágyom. Egyedül is képes vagyok élvezni az életet, sportolok, vannak hobbijaim, céljaim, sok minden érdekel.

Aki normális az 15 évesen is az. Semmivel nem lettek érettebbek mostanra akik annyi idősen hülyék voltak.

2013. aug. 19. 09:55
 9/17 viktor123456 ***** válasza:
Elpocsékoltad. Javasolt lefeküdni mindenkivel itt a gyik-on, hogy bepótold. :-)
2013. aug. 19. 09:56
 10/17 A kérdező kommentje:
Nem kérek privátokat, vagy legalábbis nem szexpartnert keresek ha már valaki annyira írni szeretne. Főleg nem idősebbektől.
2013. aug. 19. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!