Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyik pasi sem látja be, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyik pasi sem látja be, ha hibázott, nem neki van igaza?

Figyelt kérdés

Egyszerűen megőrülök már a páromtól! Minden egyes veszekedésnél magát szinte isteníti, engem meg burkoltan lehord, mintha alacsonyabb rendű lennék, vagy én nem is tudom. Elmondtam már neki vagy 10x, hogy ezt fejezze be, mert általában ő a hibás, és olyankor is engem hibáztat a nagy semmiért!

Tegnap elkezdett velem veszekedni, eleinte bele se mentem, ráhagytam. Aztán nem bírtam már tovább a provokálást, belementem, aztán persze én voltam a hibás, ő meg milyen jó mindig.

Mondok egy példát.. Múltkor mondta, hogy nem is figyeltem arra, amikor azt írta facebookon, hogy ő depressziós. Emlékeztem arra a beszélgetésre, mondtam, hogy ő nekem ilyet sose írt. Teljesen kiakadt, hogy márpedig ő írt ilyet, attól hogy ÉN nem emlékszek, ő írta ezt nekem.

Mondtam (nyugodtan), hogy akkor keressünk rá a depresszió szóra az üzeneteikben, erre megint csak kiakadt, hogy én miért nem hiszek neki. Fordított esetben ő hisz nekem.

Csak azért is rákerestem és tényleg nem írta le. Na akkor aztán teljesen kiakadt, annyira fel volt háborodva, hogy az hihetetlen!

És persze nem látta be, hogy nekem van igazam és nem írta le, hajtogatta a saját igazát, hogy ő márpedig leírta és emlékszik rá.

Normális ez, minden pasi ilyen, vagy hagyjam el? Eléggé idegsít már 1,5 év után..

2013. aug. 15. 12:29
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Tudjátok mit? Meg fogom mutatni neki a válaszokat. Hátha észbe kap.
2013. aug. 15. 12:58
 22/32 anonim ***** válasza:

Megmutathatod neki a válaszokat,de hidd el,hogy arra is csak felkapja a vizet,főleg,hogy úgymond a háta mögött foglalkozol evvel a témával.Nem kell foggal-körömmel ragaszkodni egy-egy emberhez!!

Norbi

2013. aug. 15. 13:01
 23/32 anonim ***** válasza:
Norbi te jól nyomod,hogy szakítson a kérdező,közben azt írtad 7 éve így vagy a pároddal.:)
2013. aug. 15. 13:16
 24/32 A kérdező kommentje:
Ez nekem is feltűnt, de hagyd rá, eléggé szétoffolta a kérdésemet így is
2013. aug. 15. 13:19
 25/32 anonim ***** válasza:
Én csak azért írom,hogy szakítson,mert rámegy az élete,mint,ahogy részben nekem is ráment.Igen,én is 7 évet húztam így le,de most változtatok rajta,már lassan 2 hete elköltöztem otthonról,pedig az én lakásomról is szó van,amit fizetek,de még ez sem számít már és kilépek belőle,mert ezt így nem vagyok hajlandó tovább folytatni!
2013. aug. 15. 13:19
 26/32 anonim ***** válasza:

Elnézést kérek amúgy mindenkitől,ha belegázoltam bárki lelkébe,nem állt szándékomban:(

Tényleg sorry:(

2013. aug. 15. 13:21
 27/32 A kérdező kommentje:
Légyszíves hagyd abba, én például baromira nem vagyok a kíváncsi a mártírkodásodra.
2013. aug. 15. 13:22
 28/32 anonim ***** válasza:
Rendben,tényleg sajnálom és kiszállok.
2013. aug. 15. 13:23
 29/32 anonim ***** válasza:
Az én barátom is ilyen. Én azt csináltam hogy jobban odafigyeltem dolgokra (elég feledékeny vagyok), aztán ha nekiállt veszekedni ilyenen mint pl nálad a facebook beszélgetés, 1x elmondta neki hogy volt, másodjára már a bizonyítékkal jöttem. Eleinte még leállt tovább vitatkozni, de én ilyenkor csak lesajnálóan, ellentmondást nem tűrően annyit szóltam: "részemről befejeztem a vitát" és otthagytam (pl kimentem a szobából, felmentem az emeletre, a lényeg h egyedül maradjon a gondolataival). Ez épp elég "ciki" neki hogy nem csak hogy nem volt igaza, de még te se ereszkedsz le az ő gyerekes szintjére. Mára már az én barátom is csak sunnyog ha ilyen történik, magában mérgelődik hogy nem neki volt igaza, de nem kell ezzel foglalkozni. Jobb esetben pedig belátja hogy "na jó, most az életben valóban igazad volt" :P Kitartás!
2013. aug. 15. 13:39
 30/32 anonim ***** válasza:

Hát az előző barátom teljesen ilyen volt.

A veszekedéseinket leszámítva ő se mutatta ezt, hogy lenézne vagy ilyenek, sőt, úgy viselkedett, mint egy igazi minta férfi, nem is hitte el senki, mikor arról beszéltem, hogy máskor bezzeg így viselkedik...számtalan ilyen helyzet volt, és szörnyen gyerekes volt mindig. Én is hiába tudtam bebizonyítani, hogy igazam van, nem hitte el, soha.

Szakítottam.

A mostani barátom teljesen más, bármi bajunk van, azt mindig megpróbálja megoldani, vagy amikor csak ilyen helyzet adódik, hogy kinek van igaza, mindig elismerjük, ha a másiknak, és nincs ebből sértődés soha. Szóval vannak kivételek is. :)

Lehet, hogy jobban járnál, ha keresnél mást, ha ez ennyire zavar, mert megváltozni nem fog.

2013. aug. 15. 14:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!