Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány akinek rendőr barátja van? Érdekelne h milyen a kapcsolat, hogy ismertétek meg egymást, stb. Meg igaz h sexmániások a rendőrök?
hát én már voltam 1ütt rendőrrel még nagyon rég... de csak 1 éjszakás sült ki belölle, meg ismerkedés... állandóan azt akarta h miniszoknyát vegyek fel, ha találkoztunk :D
Most megint ismerkedek eggyel, ez is rendőr, de részben roma származású :O :D És neki a munkája meg a sport az élete, eddig jól eldumáltunk, de ez is sexmániás XD
Méghogy szexmániások...ezt egyedül találtad ki, vagy telefonos segítséggel?
Ugyanolyan emberek, mint bárki más, csak veszélyes a melójuk..állandó a stressz.
Ők nem úgy vannak, hogy reggel bemennek a munkahelyükre, és ott dolgoznak mint hivatalnok 40 évig napi nyolc órát...
A szex az pont annyi, mint más tökös pasinál..na jó, talán jobban sietnek, mert kell szolibamenni...vagy...ott van.
Ez csak általánosítás, a férjem rendőr, és nem szexmániás, én meg rendőrnő vagyok, és nem r.banc. Csak ez egy stresszes munka, ahol nem az van, hogy egy helyben ülsz egész nap, hanem... Jó, nem megyek bele.
Ez enm attól függ, hogy kinek mi a foglalkozása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!