Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van itt olyan lány akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan lány akinek rendőr barátja van? Érdekelne h milyen a kapcsolat, hogy ismertétek meg egymást, stb. Meg igaz h sexmániások a rendőrök?

Figyelt kérdés
Rendőr, kapcsolat, pasik, rendőr pasi, sex

2013. aug. 14. 20:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Én majdnem összejöttem egy rendőrrel, de előtte pár hónapig barátok voltunk. Ő nagyon szex mániás volt, de nem hiszem hogy ez minden rendőrre elmondható :D
2013. aug. 14. 20:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Ugyanolyan emberek mint az emberek...
2013. aug. 14. 20:42
 3/8 A kérdező kommentje:

hát én már voltam 1ütt rendőrrel még nagyon rég... de csak 1 éjszakás sült ki belölle, meg ismerkedés... állandóan azt akarta h miniszoknyát vegyek fel, ha találkoztunk :D

Most megint ismerkedek eggyel, ez is rendőr, de részben roma származású :O :D És neki a munkája meg a sport az élete, eddig jól eldumáltunk, de ez is sexmániás XD

2013. aug. 14. 20:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Habár nem vagyok csaj, ismerek 2 lányt is akinek rendőr barátja van. Ha jól tudom mint a 2 gimis volt és összejöttek ugye a barátjukkal mint bármilyen másik ember. Nem értem h egy foglalkozással miért s hogyan függ össze egy emberi tulajdonság de ha te mondod......
2013. aug. 14. 20:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát figyelj én rendőrnek tanulok TEK-es szeretnék lenni és én is szexmániás vagyok XD remélem segítettem :D
2013. aug. 14. 20:53
 6/8 A kérdező kommentje:
akkor csak ez az én tapasztalatom xD
2013. aug. 14. 20:54
 7/8 anonim ***** válasza:
81%

Méghogy szexmániások...ezt egyedül találtad ki, vagy telefonos segítséggel?

Ugyanolyan emberek, mint bárki más, csak veszélyes a melójuk..állandó a stressz.

Ők nem úgy vannak, hogy reggel bemennek a munkahelyükre, és ott dolgoznak mint hivatalnok 40 évig napi nyolc órát...

A szex az pont annyi, mint más tökös pasinál..na jó, talán jobban sietnek, mert kell szolibamenni...vagy...ott van.

2013. aug. 15. 11:01
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez csak általánosítás, a férjem rendőr, és nem szexmániás, én meg rendőrnő vagyok, és nem r.banc. Csak ez egy stresszes munka, ahol nem az van, hogy egy helyben ülsz egész nap, hanem... Jó, nem megyek bele.

Ez enm attól függ, hogy kinek mi a foglalkozása.

2014. jan. 5. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!