Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyik pasi sem látja be, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyik pasi sem látja be, ha hibázott, nem neki van igaza?

Figyelt kérdés

Egyszerűen megőrülök már a páromtól! Minden egyes veszekedésnél magát szinte isteníti, engem meg burkoltan lehord, mintha alacsonyabb rendű lennék, vagy én nem is tudom. Elmondtam már neki vagy 10x, hogy ezt fejezze be, mert általában ő a hibás, és olyankor is engem hibáztat a nagy semmiért!

Tegnap elkezdett velem veszekedni, eleinte bele se mentem, ráhagytam. Aztán nem bírtam már tovább a provokálást, belementem, aztán persze én voltam a hibás, ő meg milyen jó mindig.

Mondok egy példát.. Múltkor mondta, hogy nem is figyeltem arra, amikor azt írta facebookon, hogy ő depressziós. Emlékeztem arra a beszélgetésre, mondtam, hogy ő nekem ilyet sose írt. Teljesen kiakadt, hogy márpedig ő írt ilyet, attól hogy ÉN nem emlékszek, ő írta ezt nekem.

Mondtam (nyugodtan), hogy akkor keressünk rá a depresszió szóra az üzeneteikben, erre megint csak kiakadt, hogy én miért nem hiszek neki. Fordított esetben ő hisz nekem.

Csak azért is rákerestem és tényleg nem írta le. Na akkor aztán teljesen kiakadt, annyira fel volt háborodva, hogy az hihetetlen!

És persze nem látta be, hogy nekem van igazam és nem írta le, hajtogatta a saját igazát, hogy ő márpedig leírta és emlékszik rá.

Normális ez, minden pasi ilyen, vagy hagyjam el? Eléggé idegsít már 1,5 év után..

2013. aug. 15. 12:29
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Én is pont ezek miatt akarok mást váltani,mert így nem lehet élni basszus.

Norbi

2013. aug. 15. 12:42
 12/32 anonim ***** válasza:

Én is pont emiatt akarok most váltani,mert így nem lehet leélni egy életet.

Norbi

2013. aug. 15. 12:43
 13/32 A kérdező kommentje:

Mit csináljak vele? Elhagyni igazából nem akarom, ha van valami más megoldás..

Alázzam porig párszor, vagy én tényleg nem tudom, mivel lehetne kicsit letörni az egóját, büszkeségét.. Azt akarom, hogy belássa, hogy nekem van igazam és ne hibáztasson már folyamatosan.

2013. aug. 15. 12:43
 14/32 anonim ***** válasza:

Megsúgom,megalázni nem fogod tudni,sem az egóját letörni,ellenben veszekedni annál többet fogtok,ennek meg mi értelme van?Ha Ő nem annyira intelligens,hogy belásson dolgokat,akkor mit tudsz vele tenni,most őszintén?

Norbi

2013. aug. 15. 12:46
 15/32 A kérdező kommentje:

Nem tudom, még utoljára meg akarom próbálni, aztán ha nem jön össze, tényleg szakítok, mert ez így nem állapot.

Esetleg egy komoly beszélgetés?.. Csak már túl vagyunk pár ilyenen és semmi változás..

2013. aug. 15. 12:47
 16/32 anonim ***** válasza:
Én belátom.De mindig nekem van végül igazam.
2013. aug. 15. 12:49
 17/32 A kérdező kommentje:
Gratulálok neked, ügyes kisfiú vagy.
2013. aug. 15. 12:51
 18/32 anonim ***** válasza:

Nem hinném,hogy ez igazságosztó verseny lenne amúgy.

Szerintem csak az a lényeg,hogy két ember tud vagy nem tud együtt működni,együtt élni.Ha állandó viták vannak,teljesen mindegy ki a hibás,a kapcsolat rombolódik.Ezen vagy lehet és akkor kell változtatni,vagy ha nem lehet,akkor váltani kell!!!

Norbi

2013. aug. 15. 12:53
 19/32 anonim ***** válasza:
Az én apám is ilyen és anyám a közel 30 év házasság alatt teljesen labilis lett idegileg, kikészült apámtól, tönkre tette és ez még most is tart...Szerintem amint tudod, hagyjad ott, ha csak nem akarsz a zárt osztályon kikötni egy olyan hülye miatt, mint a párod.
2013. aug. 15. 12:56
 20/32 anonim ***** válasza:

Osztom az utolsó véleményét és hányan élnek ilyen rossz kapcsolatban ,mert nem mernek váltani.Inkább ülnek a langyi vízben és közben nyelnek.Nem éri meg pedig!!!

Norbi

2013. aug. 15. 12:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!