Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Duftpunk kérdése:

Miért ilyen fura?

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki rendkívül fura hatással van rám. Ha a társaságában vagyok, mindig jókedvem van, ha nincs ott hiányzik...4. éve szeretem őt valamilyen megmagyarázhatatlan módon, pedig sokszor szórakozott, néha bunkó, de általában segítőkész és kedves. Velem sose foglalkozott különösebben, de sok időt töltöttünk együtt bandában. Nemrég megtudta, hogy mi a szitu és konkrétan rákérdezett a dologra. Persze alapból furcsa dologgal szólított meg hiszen nem nagyon szoktunk irogatni, de végül valahogy kinyögte. Azt mondtam hogy jófejnek tartom, erre ő hogy meglepődött. Utána olyanokat kérdezett, hogy mért jön be, volt e már pasim és egyre személyesebb kérdéseket. Úgy gondoltam semmi köze hozzá, állandóan azt hajtogatta, hogy csak kiváncsiság. Utána semmi jelét nem adta ennek a beszélgetésnek amikor újra bandáztunk, bár volt egypár furcsa megjegyzése. Van egy csaj aki totál kihasználja, persze ő odavan érte meg vissza... de bekéne látnia hogy veszett ügy, ugyanis a csaj már rég foglalt. Fáj látni, hogy kihasználják... Mit tegyek?

2013. aug. 15. 00:35
 1/6 anonim ***** válasza:
várj, lehet rájön magától majd
2013. aug. 15. 00:37
 2/6 anonim ***** válasza:

Beszélj vele :D

Mond meg neki hogy nem veszi észre az erdő miatt a fát.

2013. aug. 15. 01:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Utolso elotti vagyok, mond azt is hogy csak legjobb barátként figyelmezteted
2013. aug. 15. 01:11
 4/6 A kérdező kommentje:

Igazából már többen is felhívták rá a figyelmét de ki érti mi jár a fejében. Nem veszi a lapot.

A másik dolog ami zavart az az hogy mért kellett rákérdeznie a dologra? Egy fiúhaver azt mondta h csak úgy nemszoktak ilyeneket kérdezgetni. Teljesen összevagyok zavarodva.

2013. aug. 15. 01:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Beszélj vele, mond neki úgy hogy maradjon köztetek, mond azt hogy téged nagyon összezavart, és számodra ő nem közömbös, és szerinted lehetne belőle valami, ha ő is akarná. Azt a csajt meg haggya a francba, ha vissza is szerezné, ugyanúgy elhagyná, már bizonyította, hogy nem tud tartósan mellette lenni.
2013. aug. 15. 14:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Gondoltam hogy megkellene beszélni de sose adódik alkalom. De ebben a mindenben az a rossz h nap mint nap látom ezt és nagybam befolyásolja a kedvemet. Ezellen mitlehet tenni? Talán semmit..:/
2013. aug. 15. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.