Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek nem lenne fura vagy idegesítő?
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel facebookon egyszer beszélgettem. Akkor ismerkedtünk és kiderült hogy sok közös van bennünk. Viszont azóta folyton rám ír hogy szeret meg hogy szép vagyok, meg hogy szerelmes belém. Ez már egy kicsit idegesítő, mikor még nem is találkoztunk, és egy chatelés alatt nem lehet beleszeretni a másikba..Ti mit tennétek a helyembe?2013. júl. 26. 17:47
3/6 A kérdező kommentje:
Én ezt tenném, csak az a baj hogy következő tanévtől osztálytársak leszünk, így az se lenne megoldás, megbántani meg nem szeretném.
2013. júl. 26. 17:55
4/6 yakumo18 válasza:
Ha ennyire idegesít, akkor töröld. Vagy ne válaszolj a levelére. Vagy egyszerűen bannold ki. Valamilyen szinten biztos vagyok benne hogy tetszik neked ez a helyzet, ha ez nem így lenne akkor egyszerűen bannolnád és nem csinálnál belőle kérdést. Tini lányok szokása ez.
5/6 anonim válasza:
Szerintem nem megoldás, ha letiltod.Főleg ha osztálytársak lesztek. Ha sok közös van bennetek akkor végülis annyira nem lehet rossz vele beszélgetni, magyarázd el neki hogy ez fura mert nem is ismer téged és így elég hihetetlen, hogy önmagadért szeret.Ezt nem szerelemnek, hanem szimpátiának vagy tetszésnek hívják. Mondd meg, hogy te csak barátkozni akarsz. Ha nem viszonzod ezeket akkor egy idő után úgyis feladja:)
6/6 anonim válasza:
Írd le neki is, hogy személyes találkozás nélkül nem is lehet szerelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!