Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom folyamatosan ''a fenekembe van'' és nevetségesen féltékeny. Mit tegyek?
Ugyan ebben a helyzetben voltam csak ő még a barátaimtól is el akart tiltani , na hát én ezt nem hagytam megmondtam neki ha továbbra is ezt csinálja akkor teljesen elmar maga mellől nem 1szer mondtam többször el kellett mondanom de legalább felfogta , szerintem ülj le vele beszélgetni és mond meg neki őszintén mi zavar és hogy neked milyen szar ez az egész helyzet és milyen rosszul esik hogy nem bízik benned ...
16/L
Ha a srác önbizalomhiányos, akkor is féltékeny lehet (bár ez nagyon erős féltékenység, amit te írtál)
Fél attól, hogy nem tud megtartani. Szerintem társaságban is azért ölelget, meg mászik rád, hogy mindenkivel tudassa, te az övé vagy.
Mindenképpen neki kell megváltoznia, te nem nagyon tehetsz ellene semmit. Magyarázzad el neki, hogy a féltékenysége alaptalan, és akkor fog elveszíteni, ha tovább folytatja ezt. Ha nem tud megváltozni, az bizony a kapcsolat rovására mehet
én őskövület vagyok, de már ott megakadtam:
nem vagy szerelmes ? akkor minek vagy vele?
manapság csak pótcselekedtek? van pasid, hogy nehogy ne legyen ???!!!!!!
valósuínűleg azért féltékeny, mert szerelmes.
te meg csak játszol vele.
Hát, a féltékenység tönkre tehet egy kapcsolatot...
Az enyémet is, a legutolsót sikeresen...
Köszönöm a válaszokat.
4.válaszoló: Nem játszok vele. De nálam a szerelem nem ilyen könnyű. Szeretem, de még nem szerelemből. Én ebbe nem látok semmi különöset.
Keverd le, ez csak rosszabb lesz.
Az is ízléstelen, ha egy társaságban lesmárol, de ha meg tudja, hogy te ezt nem kedveled, akkor meg egy önző kis p.cs is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!