Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról ha a párotok mellettetek (feltűnően) folyamatosan mindenkit megnéz?
Mikor 17 voltam és az exem is 17, ő is ezt csinálta. Amikor én is elkezdtem nézni a nála jobb pasikat, még neki állt fennebb! 1,5 hónap után többek között ezért is szakítottunk. :D
21/L
hűséget fogadott nem vakságot.
aztán csodálkoztok hogy majd megcsal. mondjuk ez tény hogy nem ilyen nyíltan kéne, de megtehetni megteheti, csak jobb lenne nem előtted.
Ez valóban bunkóság, viszont nem érdemes ezt erőszakkal megpróbálni megszüntetni.
Inkább próbáld meg a következők egyikét.
1. Te hasonlóan nézegesd a pasikat. Aztán ha ez nem tetszik neki, akkor meg lehet beszélni, hogy neked sem tetszik ha ő
nézi a csajokat. Ez neked ugyanolyan rossz, mint neki.
2. beszéld meg vele az éppen nézett csaj jellemzőit. Pl. jó a segge de kicsik a mellei, vagy ronda a feje stb.
Azt tudomásul kell venni, hogy nők 99.99%-a nem hibátlan. Viszont ami nem tetszik az egyik pasinak, az esetleg pont bejön a másiknak.
Nem kell abból nagy balhét csapni, hogy megnéz egy méretes dudát, de neked éppen nincs akkora.
Ha inkább humorosan, kedvesen reagálsz akkor jobb esélyed van az eredményre, mintha balhézol, még akkor is ha inkább balhézni lenne kedved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!