Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell egy nőnek rögtön beleszeretnie abba, aki egyszer megd. Gja őt?
Figyelt kérdés
De komolyan, előre megbeszélten alkalmi szex után miért kell hetekig zaklatni a férfit újabb találkáért? Rohadtul idegesít már. 23f2013. júl. 25. 20:51
1/7 anonim válasza:
Ez az alkalminak a hátránya, csak magadnak keresed a bajt ezzel a baromsággal...
2/7 A kérdező kommentje:
A nem alkalminak még jogalapja is van zaklatni. :D
2013. júl. 25. 20:54
4/7 anonim válasza:
Igen, ennek lehet egy ilyen hátránya... Lehet túl jó voltál ;) Egyébként ez legyen a legnagyobb bajod, majd kiheveri. :) L
5/7 A kérdező kommentje:
Az a problémám, hogy nem egyedi az eset, mostanában nem tudok anélkül szexelni egy jót, hogy ne akarnának utána többet a csajok. Még ha hitegetném őket, akkor megérteném, de előre szólok, hogy nem keresek kapcsolatot, nem akarok kötöttségeket...
2013. júl. 25. 20:59
6/7 anonim válasza:
Az ilyen lányokat én alapból butának tartom, így nem csoda, ha nem értik meg, mit beszéltetek meg.
Vagy keress egy fizetős prostit, nem bántod meg senki lelki világát, csak fizetned kell, így lenne a korrekt.
7/7 anonim válasza:
Akkor meg ne a "rendesebb" kategóriából válassz! A bulikban - főleg nyáron - rengeteg parti ribi van, meg olyan csajok akik szívesen eleget tesznek a kérésednek. Csupán annyi a baj, hogy rossz helyen keresgélsz.
Egyébként a kérdésedre én vagyok az ellenpélda, hiszen nem találok magamnak egy helyes, rendes lányt :// Engem meg ez idegesít rohadtul... Az élet igazságtalansága!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!