Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha a srác visszahívna én rögtön ugranék?
Figyelt kérdés
Nagyon soha sem érdekeltem, habár próbált győzködni hogy de igen oda van értem. De sztem csak megfektetni akart esetleg. Nem is nagyon történt semmi, de nekem ő nagyon bejön. Mármint vonz, nagyon szívesen szexelnék vele. Amire kevés esély van, mert összevesztünk meg lett neki barátnője is. De azon gondolkodtam hogy ha esetleg megkeresne én szaladnék hozzá hogy legyen már valami. Ez gáz? :/
Talán érek is iránta valamit amúgy nem csak szex miatt...
2013. júl. 2. 16:42
2/7 anonim válasza:
Buboreklany a számból vetted ki a szót..
4/7 anonim válasza:
Szerintem késő bánat, ha van barátnője.
De... ha tetszettél neki, meg ő is neked, akkor miért játszottad az agyadat? Most lehet, hogy lemaradtál valami jóról.
5/7 anonim válasza:
Ne tedd :S Legyen tartásod és büszkeséged :) ne add magad könnyen :) és igen Buboréklánynak igaza van :)
6/7 A kérdező kommentje:
Mert olyan komolytalan volt az egész. Vagy nem is tudom....Tetszettem neki gondolom, de úgy volt velem hogy "Ha összejön oké, ha nem akkor meg van más" mert annyira nem akart engem. Csak úgy el volt velem. Nem éreztem rajta azt hogy annyira akarna. De mondjuk sokat mondogatta, de csak mondta, hogy így-úgy bír engem, de közben meg alig mutatta ki. A duma része meg volt, a kimutatása meg nem annyira. Mert oké, 1,5 hónapnyi találkozgatás után már nagyon akartam volna lefeküdni vele, sőt már kb a 3. tali után rá voltam indulva, de valahogy mégsem alakult úgy.
2013. júl. 2. 16:49
7/7 anonim válasza:
Buta ötlet lenne, de mivel nagyon kedveled, ha keres, vissza fogsz hozzá menni úgy is. Szóval itt a válaszod: NE add könnyen magad. Beszélgess vele kedvesen, barátságosan, de szabd ki a határokat és ha incselkedik/flörtölget veled elég merészen, kicsit vegyél visszább, és legyél közömbös vele. Tudja, hogy veled nem szabad játszadozni, te nem akárki vagy, te nem vagy egy olcsó játékszer, akit csak úgy lazán megfektethet mindenféle nagyobb erőfeszítés nélkül, mert akkor csak még jobban lejáratnád magadat előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!