Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a helyesebb ha őszintén viselkedek vagy ha nem omlok rögtön a srác lábai elé csodálatomban?
amikor a második lehetőség szerint viselkedtem gyakran az adott pasik nyeregben érezték magukat és elesztették érdeklődésüket.
szóval melyik a jobb és miért?
Tulajdonképpen leírtad a választ is.
Soha nem jön be hosszútávon, ha odaveted magad, mert akkor könnyen kaphatónak tartanak és valóban elvesztik az érdeklődésüket! Türelemmel várd ki, hogy ő közeledjen és ha túl sűrűn jönne, akkor kell néha nemet mondani, attól még nem fog eltűnni, hidd el!
De mit gondoltok miért van ez a döntő különbség nők és férfiak között?
elméletben a társadalom jelenlegi álláspontja ahogy tapasztalom:ha a nő többször közeledik ,akkor nyeregbe érzi magát a férfi, viszont ha ő közeledik, akkor a nő hagyja,örül hogy udvarolgatnak neki és játszik,kalkulál hogy mikor enged és utasít vissza hogy növelje a 'megszerzése' értékét.számomra ez megalázóan hangzik,de nyitott vagyok más véleményekre is.
a kérdés tulajdonképpen arra irányul hogy ez csupán társadalmi beidegződés?
tudom hogy sokan fogtok lehurrogni hogy ez biológia de
nekem ez a véleményem hogy ez az évszázadok során alakult így.
szerintem az ismerkedésben mindkét félnek egyenrangúan kéne megadni a kezdeményező szerepkört!
és akkor felmerül a kérdés hogy sokan azt hiszik hogy ez csak a férfi privilégiuma a nőé pedig a befogadás és fordítva a férfiak menekülnek.
az ilyesfajta menekülésről nektek mik a tapasztalataitok?
A második vagyok újra.
Ez így van, ahogy leírtad, de nem azért menekülnek, mert ez a társadalmi beidegződés, hanem azért , mert máshogy működik az agyunk.
Hiába mondod akárhogy, hogy egyenjogúság van, meg 21. század. De szerintem ha egy nő nem kétségbeesett, akkor ő is ugyanúgy elmenekülne, ha egy pasi az első randi után folyamatos üzengetésbe és hívogatásokba kezd. Egyszerűen arról van szó szerintem, hogy időt kell hagyni mindenkinek arra, hogy feldolgozza és végiggondolja, hogy mit is szeretne a másiktól és nem kéne erőltetni egymást. És igen, a nők hamarabb döntik el, hogy kell nekik a pasi, mert a pasik nem ezen gondolkoznak egész nap. Ez van. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!