Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HELP. Idegesítő pasi?!

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm (barátom? ) aki non-stop ír nekem facebookon, de ilyen betegesen rengeteget. Am bírom a srácot, de ez már sok. Hogyan mondjam meg neki h hagyjon békén? Napi tízen-sokszor ír, ha rejtve vagyok fb-n, akkor is, ha egy pillanatra online vagyok, azonnal ír, hogy mizu, stb, ÁLLANDÓAN. Nagyon bírtam amíg nem vt ennyire non-stop, be nem áll a szája, de sztem nem is nekem mondja hanem csak löki a szöveget, bármiről, amit meglát. Linkel mindent, meg pofázik, random mindenről, megőrülök. Nem akarom megbántani, hogyan mondhatnám, h ne írjon annyit?

2013. máj. 21. 21:53
 1/7 anonim ***** válasza:
37%
Tíccsad lé.
2013. máj. 21. 21:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Szóljak marcinak hogy álljon le?
2013. máj. 21. 21:58
 3/7 anonim válasza:
de nem akarom megbántani!
2013. máj. 21. 21:58
 4/7 anonim válasza:
szólj kérlek, de nem marci :(
2013. máj. 21. 21:59
 5/7 anonim ***** válasza:

Annyira nem értek a fb-hez, de van egy "Adatvédelmi beállítások" rész, ott tiltsd le.

Ezután nem lesz az ismerősöd és nem lát téged és nem tud elérni.

Ha meg megkérdezi, hogy miért akkor erre csak egy Gálvölgyi paródia mondata jut eszembe: "Sok a duma öreg!" és ennyi.

Ha változtat akkor te is változtatsz, ha nem akkor te sem.

2013. máj. 21. 22:02
 6/7 anonim ***** válasza:
43%
Töröld le magad fb-ról, és akkor nem fog elérni:) De am ha azt nagyon nem akarod, előbb próbáld így kedvesen lerázni, hogy "Bocsi, de most nincs kedvem beszélgetni"
2013. máj. 21. 22:03
 7/7 Atterineh válasza:
0%
HELP.Idegesítő kérdező!
2013. máj. 25. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!