Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden csaj, a barátomon lóg, hogyan kezeljem ezt?
A barátom az osztály leghelyesebb fiúja,de ezt sajnos nem csak én látom így.Eleinte nagyon szerencsésnek éreztem magam,hogy engem szeret,de van egy kis probléma.3-4 lány folyamatosan rajta lóg,mindig a közelébe akarnak férkőzni,teszik magukat elötte..engem ez eléggé idegesít,persze tudom,hogy ő engem szeret,és hogy úgysem fog belemenni a lányok játékába,mégis legbelül fáj.Fogalmam sincs pillanatnyilag hogy mit tegyek,beszéljek erről a barátomnak,esetleg a lányokkal beszéljek,vagy hagyjam a franca,mert a végén én leszek a féltékeny hárpia.
Sos
L/17
Üdv a szomorú valóságban, ahol a férfiak nem látnak semmit a csajok egymás közti játszmáikból, viszont megszólják a barátnőjüket, ha az jogosan féltékeny...
Semmit nem tudsz tenni, csak tűrni. Ha felszólalsz ellene, gyökér barátnő leszel, aki féltékenykedik. Ha nem szólalsz fel, akkor sem lesz jobb, de ha a barátod tényleg szeret, akkor nem lép félre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!